Kokeile kuukausi maksutta

Työnjohtaja

Keravan kaupunki
Sijainti Kerava
Päivämäärät Julkaistu 22.3.2022 Hae viimeistään 31.3.2022

Haemme kaupunkitekniikan tehokkaaseen joukkoomme

TYÖNJOHTAJAA INFRARAKENTAMISEEN.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit myös kasvattaa omaa osaamistasi. Meillä pääset työkaveriksi osaksi kehittämismyönteistä työyhteisöä ja ammatillisena tukenasi toimivat työkaverisi ja esimiehesi.

Tätä tulet meille tekemään
Työnjohtajana työskentelet osana kaupunkitekniikan infrarakentamista ja vastaat työmaiden päivittäisistä tapahtumista työpäällikön alaisuudessa. Työmaat sisältävät kunnallistekniikan, kuten katujen, vesihuollon, johtoverkostojen sekä viheralueiden ja pohjarakennuskohteiden, rakentamista.

Näin onnistut tehtävässä
Edellytämme sinulta vankkaa työkokemusta infra-alalta sekä teknis-taloudellista työotetta. Eduksi katsomme teknisen koulutuksen (esim. rkm/ins.) mutta tärkeämpänä pidämme vastuullista asennetta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Tehtävä vaatii vähintään B-ajokortin.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Voit myös esittää hakemuksessasi palkkatoiveen. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Kuntarekryn kautta 31.3.2022 klo 12 mennessä.

Lisätietoja antaa työpäällikkö Juha Asikainen, puh. 040 318 2884, juha.asikainen@kerava.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi