Työnjohtaja asuinkerrostalokohteisiin

Päivämäärät Julkaistu 17.9.2019 Hae viimeistään 22.9.2019

Nyt haemme vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle asuinkerrostalorakentamiseen. Ensimmäisessä kohteessasi Pukinmäessä on käynnissä kahden asuinkerrostalon rakennustyöt.

Pääset aloittamaan kokemuksestasi riippuen joko parkkikannen tai sisätyövaiheiden työnjohtajana. Jatkoa on luvassa heti kohteen päätyttyä esimerkiksi suuressa asuntokohteessa Kalasatamassa tai muissa pääkaupunkiseudun kerrostalokohteissa.

Jos kiinnostuit, niin soitellaan vaikka samantien! p. 040 771 5591.

Mitä on tiedossa?

Vastaat työvaiheiden turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johdat työvaihetta talousohjatun rakentamisen toimintamalliimme perustuen ja johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Työsi on itsenäistä, muttei yksinäistä. Työmaalla on hyvä porukka ja kokenut vastaava työnjohtaja. Viihdyt taatusti meillä, mikäli sinulta löytyy tekemisen meininkiä. Huumorintajuakin tarvitaan.

Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua kehittää sekä tehostaa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Etsimme henkilöä, jolla on…
  • rakennusmestari- tai -insinööritutkinto
  • aiempaa kokemusta talonrakennusalan työnjohdon tehtävistä
  • perustason tietoteknistä osaamista

Olet yritteliäs tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita. Työkielemme on suomi.

Ok, soitellaan!

Ota rohkeasti yhteyttä työpäällikköömme Markus Pulkkiseen p. 040 771 5591 tai rekrypäällikköömme Tanjaan p. 040 770 8710. Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Haku päättyy 30.9.2019. Ethän kuitenkaan odottele viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi