Työnjohtaja asuinrakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 19.10.2018 Hae viimeistään 5.11.2018

Haemme nyt työnjohtajaa jo käynnistyneeseen kohteeseen Kuopiossa. Kuopion keskustassa aivan Torin laidalla, rakentuu As Oy Kuopion Pankki. Tässä tehtävässä pääset osaksi mielenkiintoista ja haastavaa hanketta, jota ei tule usein vastaan.

Hanke pitää sisällään 126 asuntoisen kohteen joka sisältää rakennuksen saneerauksen sekä uudisrakenteisen laajennuksen. Sinun tehtäviisi kuuluu vanhan rakennuksen päälle rakentuvan laajennusosan työnjohtotehtävät.

Työmaa on jo käynnistynyt purkutöillä. Kohteen arvioitu valmistuminen on vuoden 2019 lopussa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä.

Kuopion pankki

Mikäli koet, että sinusta on tähän haasteeseen, ota rohkeasti meihin yhteyttä jo tänään! Tässä tehtävässä pääset kokemaan, kuinka uusilla rakentamisen menetelmillä voidaan yhdessä perinteisten toimintatapojen kanssa tehostaa rakennustuotantoa.

”Ei mikä tahansa perinteinen rakennusliike”

Rakentamisen tavassamme erityistä on se, että hyödynnämme omien tehtaidemme tuotantoa, muun muassa käyttövalmiita kylpyhuone- ja keittiömoduuleja, joilla lyhennämme työmaa-aikaa ja parannamme työmaan hallittavuutta. Mahdollisimman monet laadun kannalta kriittiset työvaiheet toteutetaan ja tarkastetaan optimaalisissa tehdasolosuhteissa, jolloin työmaalla ei tarvitse murehtia esimerkiksi laatoitusalustojen kuivumisaikoja.

Sinusta työkaverimme?

Työssäsi tarvitset rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa ja jo useamman vuoden työnjohtokokemusta. Eduksi katsotaan kokemus runkomestarin tehtävistä paikalla valetuissa kerrostalo kohteissa. Olet yritteliäs tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita! Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen. Yksin ei näitä rakennuksia kuitenkaan pystytetä, joten vuorovaikutustaidoilla on kiistämättä paljon merkitystä tässäkin hommassa.

Ok, haluan kuulla lisää!

Jos kiinnostuit tehtävästä, soita rohkeasti tai laita viestiä tuotantojohtajallemme Markulle p. 040 558 1453, markku.sauvola@lehto.fi. Voit myös chattailla kanssamme osoitteessa lehto.fi/meille-toihin arkisin klo 8 – 17 tai jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen tästä

Haku päättyy viimeistään 05.11.2018 tai kun sopiva henkilö on löytynyt. Ollaanpa pian yhteyksissä!

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1500 henkilöä ja vuoden 2017 liikevaihtomme oli 594 miljoonaa euroa.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi