Työnjohtaja kerrostalorakentamiseen

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 23.5.2017 Hae viimeistään 30.6.2017

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme tällä hetkellä noin 900 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. Rakennuskartio Oy on osa Lehto-konsernia.

Haussa 100 uutta työkaveria!

Rakennamme Espoon Kummelivuoreen (karttalinkki) 90 uutta kerrostaloasuntoa ja nyt tarvitsemme mukaan remmiin työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Rakentaminen käynnistyy syyskuussa 2017, jolloin toivoisimme myös sinun pystyvän aloittamaan työt.

Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua kehittää sekä tehostaa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Työssäsi tarvitset lisäksi:
– Rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa
– Työnjohtokokemusta vähintään 1-3 vuoden ajalta, mieluusti asunto-/betonirakentamisesta
– Sujuvaa perustason tietoteknistä osaamista

”Ei mikä tahansa perinteinen rakennusliike”

Tämäkin hanke toteutetaan runsaasti kiitosta niittäneellä ”Keep it simple”-konseptillamme.
Valmistamme Oulaisten tehtaallamme vakioituja tilaelementtejä, joilla lyhennämme työmaa-aikaa ja parannamme työmaan hallittavuutta. Laadun kannalta kriittiset työvaiheet toteutetaan ja tarkastetaan optimaalisissa tehdasolosuhteissa, jolloin työmaalla ei tarvitse murehtia esimerkiksi laatoitusalustojen kuivumisaikoja.

Viihdyt meillä töissä varmasti, mikäli sinulta löytyy aimo annos huumorintajua ja tekemisen meininkiä. Koet meillä monia mieleenpainuvia hetkiä, jolloin sait nauraa vedet silmissä työn touhussa yhdessä hyvien tyyppien kanssa. Meillä voit myös edetä nopeastikin vastaavaksi työnjohtajaksi – kasvavassa yksikössämme on jo useita tällaisia tarinoita.

Joko soitellaan?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti Tanjalle p. 040 770 8710. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 30.6.2017 mennessä. Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 22.5.2017
Hakuaika päättyy: 30.6.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi