Työnjohtaja – meillä on urapolku sinulle

Päivämäärät Julkaistu 29.3.2019 Hae viimeistään 7.4.2019
Työnjohtaja – R4 Korjausurakointi Oy

Tule mukaan osaavaan ja rentoon porukkaamme! Mielestämme työnteko saa olla hauskaa, eikä aamuisin harmita tulla töihin. Meillä puhalletaan yhteen hiileen, tieto kulkee ja eikä kaveria jätetä pulaan. Meillä on kannustinjärjestelmä ja urapolku sinulle valmiiksi mietittynä.

R4 Korjausurakointi Oy on erikoistunut korjaus-, muutos-, ja toimitilarakentamiseen sekä rakentamispalveluihin (julkisivu- ja putkiremontit eivät sisälly palveluihimme). Kuluvan tilikauden arvioitu liikevaihtomme on n. 30 M€.

Tutustu R4:ään tästä linkistä >


Haussa nuorempi työnjohtaja

Meillä on käynnistymässä useita mielenkiintoisia projekteja pääkaupunkiseudulla ja tarvitsemme lisää osaajia joukkoomme. Haemme nyt toimistosaneerauskohteisiimme työnjohtajaa, jolla on rakennusalan AMK-/DI-tutkinto. Voit olla alalla nuorempikin tekijä. Koska teemme toimistosaneerauksia, on sinun mahdollista saada vastaavan mestarin pätevyys nopeastikin. Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 
00100 Helsinki
TYÖN KESTO: vakituinen ja kokoaikainen tehtävä

Mitä toivomme?
  • Alan koulutusta: olet rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan DI.
  • Voit olla vastavalmistunut, tärkeintä meille on, että olet suorittanut koulusi loppuun.
  • Sinulla on kokemusta alalla käytettävistä it-ohjelmista.
  • Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja osaat motivoida tiimiäsi. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.
  • Sinulla on auto käytössäsi, työmaat ovat pääkaupunkiseudulla.

Tutustu tästä linkistä myös Habi Yawariin, joka löysi Värväämön kautta niin työnjohtoharjoittelupaikan kuin unelmiensa työpaikankin.

Työnjohtajan rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot tapahtuvat Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Lisätietoja tehtävästä antavat: Sonja Vainio, 040 508 5162, tai Juho Palosaari, 050 514 9958.

Hae heti >


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Lue lisää Värväämöstä tästä linkistä >

Onko Värväämö Agentti jo tuttu? Värväämö Agentti on palvelu, joka etsii kiinnostavimmat työpaikat rakennusalan toimihenkilöille. Ota yhteyttä, kerro uratoiveistasi ja jätä työmahdollisuuksien etsintä meille. Lue lisää tästä linkistä >

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi