Avoimet työpaikat Kuntec Oy Varsinais-Suomi Julkaistu Haku päättyy

Työnjohtaja, tarjouslaskija ja työmaapäällikkö

HAEMME NYT OSAAVAAN JOUKKOOMME

TYÖNJOHTAJAA VIHERPALVELUIHIN

vastaamaan sopimusten mukaisten viheralan toimeksiantojen toteuttamisesta, töiden suunnittelusta ja resurssien tehokkaasta käytöstä. Vastaat tiimisi työn laadusta, kustannuksista, aikatauluista sekä työturvallisuustavoitteiden toteutumisesta. Ohjaat ja valvot myös aliurakoitsijoiden toimintaa. Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Annette Backholm p. 050 556 6582.

TARJOUSLASKIJAA

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten infrarakennushankkeiden tarjous- ja määrälaskenta sekä muu tarjouslaskentaprosessin tuki. Lisätietoja tehtävästä antaa tarjouspäällikkö Tomi Laine p. 040 025 7551.

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ

projektinjohtopalvelut-yksikköön infrarakennushankkeiden työnjohtajaksi. Vastaat työmaiden kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteiden toteutumisesta. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Petri Häkkinen p. 044 907 5935.
TARJOAMME
Haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, mahdollisuudet päästä mukaan kehittämään toimintaamme, ketterän organisaation, innostavan työilmapiirin, kilpailukykyiset edut, sekä urakehitysmahdollisuuksia. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.
Työkohteemme sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomessa.
Tehtävät ovat vakituisia ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarkemmat tiedot tehtävistä ja hakuohjeet sivulta
www.kuntec.fi/rekry. Hakuaika päättyy 25.6.2017.

Kuntec -konserni on Turun talousalueella toimiva palvelukonserni. Se tarjoaa palveluita viherrakentamiseen, teiden puhtaana- ja kunnossapitoon, kaupunkirakentamiseen, kaukolämpö- ja sähköverkkorakentamiseen, projektinjohtourakointiin sekä työkoneiden ja autokaluston korjaamiseen. Lisäksi konsernin palveluihin kuuluvat kukka- ja puutarhamyymäläpalvelut. Asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, taloyhtiöt sekä yksityiset taloudet ja yritykset. Turun kaupungin omistaman konsernin palveluksessa työskentelee noin 220 vakituista työntekijää. Lisäksi Kuntec – konserni työllistää laajaa alihankkijaverkostoa. Liikevaihto oli vuonna 2016 noin 32 miljoonaa euroa. www.kuntec.fi

Rakennuslehden pääuutisia