Työnjohtaja tehdastuotantoon

Lehto Group Oyj
Sijainti Oulainen
Päivämäärät Julkaistu 27.10.2017 Hae viimeistään 15.11.2017

Haemme Oulaisten tehtaalle työnjohtajaa keittiö-kylpyhuonemoduuli linjalle

Tehtaan tuotantotiloissa valmistetaan muuttovalmiita tilamoduuleita, keittiö- ja kylpyhuonemoduuleja, puurakenteisia seinäelementtejä, putkistoelementtejä ja ikkunoita. Tuotteet rakennetaan tehtaalla täysin valmiiksi ja kuljetetaan työkohteisiin asennettavaksi eri puolille Suomea. Tuotteita käytetään Lehto-konsernin yhtiöiden tuotannossa.

Sinustako työkaverimme?

Pääset osalliseksi teollisen tuotannon kehittämistä. Olet vastuullinen johtajatyyppi ja suhtaudut intohimoisesti kustannustehokkaaseen ja laadukkaaseen rakentamiseen.

Työnjohtaja vastaa tuotannon päivittäisistä töistä omalla vastuualueellaan linjanvetäjän alaisuudessa. Tehtäviin kuuluu tuotannon sekä laadun ohjaaminen ja kehittäminen. Osallistut myös tuotekehitysprojekteihin. Toimit suorana esimiehenä oman vastuualueen työntekijöille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta ja riittävää kokemusta rakentamisesta. Hyvät sosiaaliset ja tietotekniset taidot ovat eduksi työtehtävien hoitamisessa. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä sekä paineensietokykyä. Työskentely tehtaalla edellyttää valmiutta kaksivuorotyöhön ja joustavaa asennetta. Tehtävä on vakituinen.

Miksi meille?

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä työympäristössä, jossa on tekemisen meininki sekä rohkeutta ja innovatiivisuutta kehittää asioita eteenpäin. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kattavan työterveyshuollon.

Ok, haluan kuulla lisää!

Jos kiinnostuit tehtävästä lisätietoja voit kysellä rekrytiimiltämme numerosta 020 320 000. Voit myös chattailla kanssamme osoitteessa lehto.fi/meille-toihin arkisin klo 8 – 17. Jätäthän vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen oheisen lomakkeen kautta.

Haku päättyy viimeistään 15.11.2017 tai kun sopiva henkilö on löytynyt. Ollaanpa pian yhteyksissä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi