Työnjohtaja, vastaava työnjohtaja

Rakennusliike Lapti Oy
Sijainti Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 14.5.2021 Hae viimeistään 31.5.2021

Haemme kokeneita vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia Kuopioon

Vastaavan työnjohtajan monipuolissa tehtävissä vastuullesi kuuluu työmaan eri työvaiheiden eteneminen aikataulu, budjetti ja laatu huomioon ottaen. Vastaat omalta osaltasi työturvallisuudesta ja resurssoit työvoimaa sekä johdat työntekijöitä.

Työnjohtajana huolehdit työmaan eri työvaiheiden etenemisestä sekä aikataulujen, talouden ja laadun seurannasta. Lisäksi johdat työntekijöitä ja aliurakoita ja vastaat omalta osaltasi työturvallisuudesta.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme henkilöä, jolla on pitkä työkokemus ja ymmärrys isojen työmaaprojektien johtamisesta. Edellytämme sinulta vastuullisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä erinomaista kykyä hallita kustannuksia ja aikatauluja. Työ edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri).

Työnjohtajana sinulla tulisi olla myös monipuolisten projektien lisäksi työkokemusta betonirunkoisten kerrostalotyömaiden runkotöiden johtamisesta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä alkavien urakkakohteiden tai asuntotuotantokohteidemme parissa. Töitä tehdään yhdessä hyvän työporukan kanssa. Lisäksi tarjoamme sinulle toki myös kattavat henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Itä-Suomen tuotantojohtaja Jussi Heikkilä, puh. 0400 807 299.

Lue lisää ja hae tehtävään 31.5.2021 mennessä osoitteessa lapti.fi/rekrytointi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi