Työnjohtaja/Vastaava työnjohtaja

Sijainti Kuru
Päivämäärät Julkaistu 19.5.2017 Hae viimeistään 31.5.2017

Työnjohtaja/Vastaava työnjohtaja hyvinvointitilarakentamiseen, Kuru

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme tällä hetkellä noin 750 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. Rakennusliike Lehto Oy on osa Lehto-konsernia.

100 uutta työkaveria haussa!

Nyt haemme työnjohtajaa/vastaavaa työnjohtajaa Ylöjärven Kuruun, jonne rakennamme yksikerroksisen hoivakodin (n. 1800 m2) noin 40:lle asukkaalle. Rakentaminen käynnistyy kesäkuussa 2017 alussa ja arvioitu valmistuminen on loppukeväällä 2018.

Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua kehittää sekä tehostaa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Työssäsi tarvitset lisäksi:
– Rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa
– Jos toimit työnjohtajana: työmaakokemusta vähintään 1-3 vuoden ajalta
– Jos toimit vastaavana työnjohtajana: työmaakokemusta vähintään 3-5 vuoden ajalta

Olet tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda silloinkaan maahan, kun kohtaat uusia ratkaistavia haasteita. Olisi myös mahtavaa jos sinulla olisi aiempaa kokemusta paikallavalusta!

Miksi Lehdolle?

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työmaasi toimintaan. Yksin ei näitä mökkejä kuitenkaan pystytetä, joten vuorovaikutustaidoilla on kiistämättä paljon merkitystä tässäkin hommassa. Täältä voit lukea, mitä esimerkiksi Juho kertoo vastaavan mestarin työstä Lehdolla.

Peruspalkan lisäksi palkkaukseen kuuluu merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedusta voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Joko soitellaan?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti Jarmolle p. 040 773 2360 tai Tanjalle p. 040 770 8710. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 31.5.2017 mennessä. Palkkaamme sopivan henkilön heti kun hänet tavoitamme!

Hakuaika päättyy: 31.5.2017

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi