Työnjohtaja/Vastaava työnjohtaja

Sijainti Toivakka
Päivämäärät Julkaistu 19.5.2017 Hae viimeistään 26.5.2017

Työnjohtaja/Vastaava työnjohtaja hyvinvointitilarakentamiseen, Toivakka

Työnjohtaja/Vastaava työnjohtaja hyvinvointitilarakentamiseen, Toivakka

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme tällä hetkellä noin 750 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. Rakennusliike Lehto Oy on osa Lehto-konsernia.

100 uutta työkaveria haussa!

Nyt haemme työnjohtajaa/vastaavaa työnjohtajaa Toivakkaan noin 30 minuutin ajomatkan päähän Jyväskylän keskustasta. Rakennamme sinne yksikerroksisen hoivakodin (n. 1200 m2) noin 30:lle asukkaalle. Rakentaminen käynnistyy juhannuksen tienoilla 2017 ja kestää maalis-huhtikuulle 2018.

Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua kehittää sekä tehostaa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Työssäsi tarvitset lisäksi:
– Rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa
– Työnjohtokokemusta vähintään 1-3 vuoden ajalta

Olet tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskat eivät tipahda maahan, kun eteen tulee ratkaistavia haasteita.

Miksi Lehdolle?

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työmaasi toimintaan. Yksin ei näitä mökkejä kuitenkaan pystytetä, joten vuorovaikutustaidoilla on kiistämättä paljon merkitystä tässäkin hommassa. Täältä voit lukea, mitä esimerkiksi Juho kertoo vastaavan mestarin työstä Lehdolla.

Peruspalkan lisäksi palkkaukseen kuuluu merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedusta voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Tämä työsuhde on projektikohtainen, mutta koska rakennamme Jyväskylän seudulla myös asuntoja ja toimitiloja, keskustelemme ehdottoman mielellämme jatkosta kanssasi!

Joko soitellaan?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti Laurille p. 040 772 4906 tai Tanjalle p. 040 770 8710. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 26.5.2017 mennessä. Palkkaamme sopivan henkilön heti kun hänet tavoitamme!

Hakuaika päättyy: 26.5.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi