Työnjohtajia

VRP Rakennuspalvelut Oy
Sijainti Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 30.6.2017 Hae viimeistään 21.7.2017

VRP Rakennuspalvelut on vakaa suomalainen rakennusliike. Erityisosaamistamme ovat vaativa korjausrakentaminen, teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi ja oma asuntotuotanto. Markkina-asemamme on vakaa nykyisillä toiminta-alueillamme, ja jatkossa aiomme kasvaa sekä maantieteellisesti että orgaanisesti. Olemme vakiinnuttaneet toimintamme jo Tampereen ja Keski-Suomen talousalueilla ja haemme nyt kasvua Etelä-Suomesta pääkaupunkiseudulla. Panostamme työntekijöidemme viihtymiseen ja tämä näkyy korkeana työtyytyväisyytenä ja pysyvyytenä. Meillä työskentelee 130 ammattilaista erilaisissa rakennusalan tehtävissä.

Etsimme VRP Etelä-Suomi Oy:n käynnissä oleville työmaille asuntotuotantoon ja urakkakohteisiin

Työnjohtajia

Vastaat VRP:llä oman tehtäväsi mukaisesta laadukkaasta ja kannattavasta rakentamisen toteutuksesta ja sovit hyvin tehtäviin, mikäli olet tuloshakuinen ja sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä rakennusalalta. Sinulla on lisäksi tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöjä aiemmista tehtävistäsi/työmaista sekä omaat asiakaspalveluhenkisen ja työturvallisen tekemisen asenteen. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Pidät langat käsissä kiireenkin keskellä sekä pystyt kustannustehokkaasti suunnittelemaan tekemistäsi eteenpäin, lisäksi tiimipelaajana osaat toimia hyvässä yhteistyössä niin oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa

VRP:llä pääsee mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Meillä oppii itse uutta ja saa jakaa omaa osaamistaan niin toimistolla kuin työmailla. Olemme pidetty työnantaja ja meillä on tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö. Kesällä 2016 tehdyn toimihenkilökyselyn mukaan työnjohtajamme ja työmaamestarimme ovat erittäin tyytyväisiä työhönsä. Työn monipuolisuus, tekemisen vapaus, päätöksenteon nopeus, rento ilmapiiri, vähäinen byrokratia ja mahdollisuudet kehittyä nousivat vahvasti esille.

Olemme osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani, joten ei ihme, että myös asiakassuhteemme ovat kestäviä ja pitkiä. Taloutemme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden olla rakentamassa hyvää niin itsellesi kuin muille.

Lisätietoja tehtävistä ja VRP:stä voit kysyä VRP Etelä-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Sami Somerolta p. 0400 955 282 tai työpäällikkö Timo Kaipiolta, p. 0400 610 239. Kotisivumme löydät osoitteesta www.vrp.fi.

Ota meihin yhteyttä tai lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.7.2017 mennessä osoitteeseen timo.kaipio@vrp.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi