Työnjohtajia ja työmaapäälliköitä

Sijainti Kuopio/Etelä-Savo
Päivämäärät Julkaistu 6.7.2017 Hae viimeistään 8.8.2017

Työnjohtajia ja työmaapäälliköitä asuinrakentamiseen, Kuopio/Etelä-Savo

Työnjohtajia ja työmaapäälliköitä kesän lopussa alkaviin kerrostalohankkeisiimme Kuopioon ja Etelä-Savoon. Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua kehittää sekä tehostaa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Työssäsi tarvitset lisäksi:
– Työnjohtajana: Rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa tai työkokemuksen kautta hankittua vankkaa rakennusteknistä osaamista sekä työmaakokemusta vähintään 1-3 vuoden ajalta
– Työmaapäällikkönä: rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa sekä työmaakokemusta vähintään 3-5 vuoden ajalta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana
– Sujuvat perustason IT-taidot

Olet yritteliäs tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita! Olisi myös mahtavaa, jos sinulla olisi jo aiempaa kokemusta uudiskerrostalo- ja/tai korjausrakentamisen parista.

Miksi meille?

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työmaasi toimintaan. Työsuhteet ovat vakituisia ja alkavat elo-syyskuussa sopimuksen mukaan.

Molemmat tehtävät kuuluvat Lehdon tulospalkkio-ohjelman piiriin, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Ok, haluan kuulla lisää!

Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti Arille p. 040 7708766, ari.niemi@lehto.fi. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeemme vapaamuotoisesti oheisen linkin kautta 8.8.2017 mennessä. Lisääthän yhteystietojesi oheen myös palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 28.6.2017
Hakuaika päättyy: 8.8.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi