Avoimet työpaikat Kuopio/Etelä-Savo Julkaistu Haku päättyy

Työnjohtajia ja työmaapäälliköitä

Työnjohtajia ja työmaapäälliköitä asuinrakentamiseen, Kuopio/Etelä-Savo

Työnjohtajia ja työmaapäälliköitä kesän lopussa alkaviin kerrostalohankkeisiimme Kuopioon ja Etelä-Savoon. Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua kehittää sekä tehostaa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Työssäsi tarvitset lisäksi:
– Työnjohtajana: Rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa tai työkokemuksen kautta hankittua vankkaa rakennusteknistä osaamista sekä työmaakokemusta vähintään 1-3 vuoden ajalta
– Työmaapäällikkönä: rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa sekä työmaakokemusta vähintään 3-5 vuoden ajalta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana
– Sujuvat perustason IT-taidot

Olet yritteliäs tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita! Olisi myös mahtavaa, jos sinulla olisi jo aiempaa kokemusta uudiskerrostalo- ja/tai korjausrakentamisen parista.

Miksi meille?

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työmaasi toimintaan. Työsuhteet ovat vakituisia ja alkavat elo-syyskuussa sopimuksen mukaan.

Molemmat tehtävät kuuluvat Lehdon tulospalkkio-ohjelman piiriin, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Ok, haluan kuulla lisää!

Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti Arille p. 040 7708766, ari.niemi@lehto.fi. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeemme vapaamuotoisesti oheisen linkin kautta 8.8.2017 mennessä. Lisääthän yhteystietojesi oheen myös palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 28.6.2017
Hakuaika päättyy: 8.8.2017

Rakennuslehden pääuutisia