Työnjohtajia, tuotantoinsinööri, laskentapäällikkö ja asuntomyyjä

Sijainti
Päivämäärät Julkaistu 7.4.2017 Hae viimeistään 23.4.2017

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 14 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 4,9 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Toimintamme kasvaessa haemme pääkaupunkiseudulle korjausja toimitilarakentamisen yksiköihin
Työnjohtajia

Tehtäviisi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun puitteissa. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutuksen lisäksi jo aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä. Kokemus korjaustai toimitilarakentamisesta katsotaan eduksi.

Haemme toimitilarakentamisen yksikköön myös
Tuotantoinsinööriä

Monipuolisessa tehtävässä vastaat työmaiden valmistelusta, kustannusvalvonnasta, aikataulunhallinnasta ja laadunvarmistuksesta. Toimit muun organisaation tukena projektisuunnittelussa ja sen toteuttamisessa. Tapasi työskennellä on suunnitelmallista ja hallitset tietojärjestelmien käytön. Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta rakennustuotannon tehtävistä. Kokemus toimitilarakentamisesta katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävistä antavat korjausrakentamisen yksikönjohtaja Marko Rinkinen, puh. 040 7676 160 ja toimitilarakentamisen yksikönjohtaja Ari Koskenoja, puh. 050 644 78.

Hakemukset ja CV 23.4.2017 mennessä osoitteessa:
www.peab.fi/Töissä Peabilla/Avoimet työpaikat

Haemme Oulun talousalueelle
Laskentapäällikköä

Vastaat kilpailu- ja neuvottelu-urakkakohteiden kustannuslaskennasta. Osallistut myös työmaiden tavoitearvioiden laadintaan toimien läheisessä yhteistyössä yksikön tuotantoja hankintaorganisaation kanssa hankkeiden käynnistämisvaiheessa. Tukenasi ovat koko yksikön organisaatio ja nykyaikaiset laskentaohjelmat. Laskentapäällikkönä olet yhtiön laskentaryhmän jäsen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta kustannuslaskennasta sekä vankkaa kustannustietoutta. Jos sinulla on ammatillisen osaamisen lisäksi tunnollinen ja määrätietoinen ote, olet etsimämme osaaja.

Asuntomyyjää

Olet myyntihenkinen markkinoinnin ja asuntomyynnin ammattilainen ja pidät ihmisten kanssa työskentelemisestä. Sinulla on kokemusta myyntitehtävistä ja nykyaikaiset markkinointikanavat ovat sinulle tuttuja. Vastuullasi on hoitaa omatoimisesti asuntojen myyntiä ja palvella asiakasta ensitapaamisesta muuttoon saakka. Taustasi voi olla markkinoinnista tai myyntityöstä
– oikea asenne on ratkaisevaa.

Lisätietoja laskentapäällikön tehtävästä antaa yksikönjohtaja Seppo Klemettilä, puh. 040 703 4000 ja asuntomyyjän tehtävästä projektipäällikkö Samu Manninen, puh. 0400 244 685.

Hakemukset palkkatoiveineen ja CV 24.4.2017 mennessä osoitteessa
www.peab.fi/Töissä Peabilla/Avoimet työpaikat

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.
peab.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi