Avoimet työpaikat Värväämö Pääkaupunkiseutu Julkaistu Haku päättyy

Tallaa syksylle uusi urapolku! Useita kiinnostavia töitä toimihenkilöille

Nyt on aika muuttaa suuntaa ja etsiä syksylle uusia urapolkuja. Etsimme osaajia erilaisiin rakennusalan työnjohtotehtäviin neljälle pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakkaallemme. Tutustu alta tarkemmin yrityksiin ja avoimiin tehtäviin.

Oy Rakennuskultti Ab on Espoossa sijaitseva vuonna 1988 perustettu monipuoliseen uudis- ja korjausrakennusurakointiin erikoistunut yritys. Yrityksessä työskentelee noin 20 toimihenkilöä ja viime vuoden liikevaihto oli 20 miljoonaa euroa. Rakennuskultilla on käynnistymässä useita mielenkiintoisia projekteja pääkaupunkiseudulla, jonka vuoksi etsimme yritykseen töihin:

EKE-Rakennus Oy rakentaa ja rakennuttaa asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria ja kokonaisia asuinalueita. EKE-Rakennus Oy on osa EKE-Yhtiötä, joka on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyhtiö ja monialakonserni. Haemme EKE:lle syksyllä alkaviin uudiskerrostalo- ja toimitalokohteisiin:

Sähkö Jeesi Oy on vuonna 2011 perustettu sähkö-, tele- ja turvajärjestelmiin liittyviä asennus- ja huoltotöitä tekevä yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Toimipiste sijaitsee Helsingin Hermannissa. Sähkö Jeesin toiminta on vakaassa kasvussa, jonka vuoksi etsimme yritykseen vakituiseen työsuhteeseen:

Rytmi Rakennus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusliike, joka on erikoistunut rakennusten remontointiin, saneeraukseen ja korjausrakentamiseen. Yrityksen asiakkaita ovat taloyhtiöt ja yritykset, joille toteutetaan mm. kylpyhuone- ja huoneistoremontteja sekä kiinteistön kokonaisvaltaisia peruskorjauksia. Helsingin Hermannin toimistolla työskentelee 5 hengen toimihenkilöporukka. Haemme nyt Rytmi Rakennuksen porukkaan:

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävistä ja hakulomakkeet löydät klikkaamalla haluamaasi nimikettä. Voit olla myös suoraan yhteydessä rekrytoinneista vastaavaan Värväämön Sonja Vainioon, 040 508 5162 tai sonja.vainio@varvaamo.fi.

Tutustu Värväämöön: www.varvaamo.fi.

 

HAKULINKKI: https://www.varvaamo.fi/?tyonjohto-ja-toimihenkilot

Rakennuslehden pääuutisia