Työnjohtajia, työnjohtoharjoittelija

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 13.4.2018 Hae viimeistään 22.4.2018

Tule mukaan osaavaan ja rentoon porukkaamme! Mielestämme työnteko saa olla hauskaa, eikä aamuisin harmita tulla töihin. Meillä puhalletaan yhteen hiileen, tieto kulkee ja eikä kaveria jätetä pulaan. R4 Korjausurakointi Oy on erikoistunut korjaus-, muutos-, ja toimitila-rakentamiseen sekä rakentamispalveluihin (julkisivu- ja putkiremontit eivät sisälly palveluihimme).

Haemme Helsinkiin

2-3 työnjohtajaa/
työnjohtoharjoittelijaa

• Tehtävä räätälöidään kullekin osaamisen mukaan.
Aloitus tehtävässä on kevään/kesän aikana.

• Voit olla joko kokenut työnjohtaja tai nuori osaaja, jolla on alan koulutus (rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan DI).

• Vasta valmistumassa olevat hakijat huomioidaan, mikäli sinulla on työmaalta käytännön kokemusta.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja päättyy 22.4.2018. Yhteydenotot Sonja Vainio p. 040-5085162 tai sonja.vainio@varvaamo.fi , hakemuksen voit täyttää https://www.varvaamo.fi /tyopaikat/haussa-tyonjohtaja-tyonjohtoharjoitteli-ja-r4-korjausurakointi-oy/
varvaamo.fi

Värväämö tekee suorarekrytointeja ja henkilöstöpalvelua keskittyen rakennusalaan. Olemme tuoneet vahvasti esille meille tärkeitä arvoja ja uudistamme henkilöstöpalvelualaa. Liikevaihtomme oli viime vuonna 10,8 M€. Kauttamme on parhaillaan haussa lukuisia toimihenkilöitä eri rakennusalan yrityksiin. Soita meille, jos haluat kuulla lisää.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi