Työnjohtoa toimitilarakentamiseen

Sijainti Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 14.7.2017 Hae viimeistään 31.8.2017

Työnjohtoa toimitilarakentamiseen
Työskentelet toimitilarakentamisen projektissa työnjohtajana. Vastuullasi on osaamisesi mukaan eri projektin työvaiheiden johtaminen itsenäisesti tai kokeneemman ammattilaisen tukemana. Varmistat töiden sujuvan turvallisesti laaditussa aikataulussa, etenevän kustannustehokkaasti ja laatutason vastaavan suunnitelmia.
Olet joko juuri valmistunut tai jo alalla työskentelevä rakennusalan tekijä. Olet kiinnostunut rakennustekniikasta ja näet digitaalisuuden ja mobiilitekniikan hyödyntämisen mahdollisuutena.
Arvostamme:
• tehtävään soveltuvaa koulutusta
• aloitteellisuutta ja organisointitaitoa
• tiimipelaajan taitoja
• asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
• tietoteknistä osaamista ja nykyaikaisten ohjelmistojen hallintaa.
Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäviä projekteissa, joissa sinulla on mahdollisuus haastaa itsesi, syventää osaamistasi ja edetä urallasi. Pääset toteuttamaan haastavia projekteja. Tällä hetkellä käynnissä ja käynnistymässä ovat mm. Myyrmäen Campus, Olympiastadion, Sipoon logistiikkakeskus ja Jätkäsaaren asuntokohteet.
Hae tehtävää
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2017. Täytämme paikkoja jatkuvasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Kylliö 040 500 0124 ja Petri Sormunen 040 833 8272.

 

http://www.skanska.fi/tietoa-skanskasta/toihin-meille/

 

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 946 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 018. Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Skanskan palveluksessa on noin 43 000 henkilöä valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Skanska-konsernin emoyhtiö on listattu Tukholman pörssiin, ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli noin 16 miljardia euroa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi