Avoimet työpaikat Lehto Group Kempele Julkaistu Haku päättyy

Työpäällikkö

Työpäällikkö asuinrakentamiseen, Kempele

Nyt haemme kasvavaan tiimiimme työpäällikköä asuinkerrostalorakentamiseen. Toimipaikkasi sijaitsee Voimatiellä Kempeleessä ja hankkeesi sijaitsevat Oulussa sekä Rovaniemellä. Johdat työmaatoimintaa talousohjatun rakentamisen mallimme mukaisesti, toimit esimiehenä työnjohtajille sekä osallistut suunnittelunohjaukseen, tarjouslaskentaan ja hankintoihin.

Sinusta työkaverimme?

Ideaalihakijamme on rakennusmestari- tai -insinööri, jolla on runsasta kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen (käytössämme on mm. MS Office, V10, Tocoman).

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät monipuolisesta työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työhösi. Peruspalkan lisäksi palkkaukseen kuuluu merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedusta voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan kun sinulle parhaiten sopii aloittaa meillä.

Joko soitellaan?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, täytäthän lyhyen hakemuslomakkeemme palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 8.8.2017 mennessä. Voit myös kysyä lisätietoja Markulta p. 040 558 1453, markku.sauvola@lehto.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 28.6.2017
Hakuaika päättyy: 8.8.2017

Lehto Group

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä lähes 900 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa

Lehto Group - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia