Työpäällikkö

Sijainti Kempele
Päivämäärät Julkaistu 6.7.2017 Hae viimeistään 8.8.2017

Työpäällikkö asuinrakentamiseen, Kempele

Nyt haemme kasvavaan tiimiimme työpäällikköä asuinkerrostalorakentamiseen. Toimipaikkasi sijaitsee Voimatiellä Kempeleessä ja hankkeesi sijaitsevat Oulussa sekä Rovaniemellä. Johdat työmaatoimintaa talousohjatun rakentamisen mallimme mukaisesti, toimit esimiehenä työnjohtajille sekä osallistut suunnittelunohjaukseen, tarjouslaskentaan ja hankintoihin.

Sinusta työkaverimme?

Ideaalihakijamme on rakennusmestari- tai -insinööri, jolla on runsasta kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen (käytössämme on mm. MS Office, V10, Tocoman).

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät monipuolisesta työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työhösi. Peruspalkan lisäksi palkkaukseen kuuluu merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedusta voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan kun sinulle parhaiten sopii aloittaa meillä.

Joko soitellaan?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, täytäthän lyhyen hakemuslomakkeemme palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 8.8.2017 mennessä. Voit myös kysyä lisätietoja Markulta p. 040 558 1453, markku.sauvola@lehto.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 28.6.2017
Hakuaika päättyy: 8.8.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi