Avoimet työpaikat Honkarakenne Oyj Tuusula Julkaistu Haku päättyy

Työpäällikkö

Honkarakenne Oyj on maailman tunnetuin aitoja massiivipuutaloja valmistava ja markkinoiva yritys. Honka-tuotemerkin valikoimaan, jossa korostuvat terveellinen asuminen, innovatiiviset rakenneratkaisut ja energiatehokkuus, kuuluvat omakoti- ja vapaa-ajan talot sekä suuret projektikohteet kuten hotellit, ravintolat, päiväkodit, koulut ja sairaalat. Yhtiön tuotteita on vuodesta 1958 alkaen myyty yli 50 maahan yli 85 000 kappaletta. Vuonna 2015 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 39 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 59 %. Honkarakenne Oyj:n B-osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Toimintamme kasvaessa haemme kuluttajaliiketoiminnan rakentamispalveluihin

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat alkuvaiheessa tarjouslaskennasta sekä urakka- ja aliurakkasopimusten laadinnasta. Jatkossa roolisi tulee kasvamaan siten, että vastaat asennustyömaiden aikataulutuksista, järjestelyistä ja johtamisesta Etelä-Suomen alueella.

Toimit tiiviissä yhteistyössä koko maan kattavan edustaja- ja aliurakoitsijaverkostomme sekä hankintaketjumme kanssa ja tuet niitä. Lisäksi tuot oman aktiivisen panoksesi Hongan rakentamispalveluiden toiminnan kehittämiseen.

SINULLA ON

  • Rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus
  • Muutaman vuoden kokemus rakennusalalta (tarjouslaskenta- ja työmaakokemus lasketaan eduksi)
  • Valmius matkustaa kotimaassa
  • Halu menestyä ja laittaa itsesi peliin

MAAILMAN JOHTAVANA HIRSITALOVALMISTAJANA TARJOAMME SINULLE

  • Mahdollisuuden sekä kehittyä alan huippuammattilaiseksi että edetä urallasi
  • Kilpailukykyiset taloudelliset edut sopimuksen mukaan
  • Muun organisaation tuen menestyksesi varmistamiseksi

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Riitta Kättö, puh. 040 752 3233 ja Harri Viitanen, puh. 040 719 9411. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 22.10.2017 mennessä.

WWW.HONKA.FI

Rakennuslehden pääuutisia