Avoimet työpaikat Peab Oy Pääkaupunki Julkaistu Haku päättyy

Työpäällikkö

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 14 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Toimintamme kasvaessa haemme pääkaupunkiseudulle
Toimitilarakentamisyksikköön

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Olet kustannustehokas, laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Toimit vastaavien työnjohtajien esimiehenä. Tehtäviisi kuuluu myös tiivis yhteistyö hankinnan ja laskennan kanssa. Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto sekä usean vuoden työkokemus työpäällikön tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Odotamme Sinulta lisäksi asiakaslähtöistä ja tavoitteellista ajattelutapaa, yhteistyötaitoa sekä nykyaikaisen tietotekniikan perussovellusten hallintaa.

Lisätietoja:
Senior Consultant Heli Villa, Experis puh. 050 570 3680

Hakemukset:
8.1.2018 mennessä osoitteessa www.experis.fi

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.

peab.fi

Rakennuslehden pääuutisia