Avoimet työpaikat Destia Oy Kymenlaakso ja Etelä-Karjala Julkaistu Haku päättyy

Työpäällikkö

Tehtävän kuvaus Haemme työpäällikköä Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueelle.

Työpäällikkönä vastaat projektien teknisestä ja taloudellisesta johtamisesta sekä asiakastyöstä.

 

 

Odotamme Odotamme sinulta vähintään AMK-tason soveltuvaa teknistä koulutusta. Kokemus silta- ja teollisuusrakentamisesta katsotaan eduksi. Arvostamme jämäkkää, oma-aloitteista ja tuloshakuista työskentelyotetta. Tehtävän toimipaikka on sopimuksen mukaan Kymenlaakson alue, Kouvola tai Lappeenranta.
Tarjoamme Meillä saat itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.
Lisätietoja Lisätietoja tehtävästä antaa Itä-Suomen tulosyksikön johtaja Pasi Kailasalo, p.0500 579 414 tai pasi.kailasalo@destia.fi

Tule joukkoomme toteuttamaan toimivampaa maailmaa!

Destia Oy

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä.

Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 490. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa.

Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä.

Katso video: Destia luo toimivampaa Suomea vuosisatojen kokemuksella

Lue lisää Destiasta

Lue lisää avoimista työpaikoista Destialla

Rakennuslehden pääuutisia