Avoimet työpaikat Hausia Oy Pääkaupunki Julkaistu Haku päättyy

Työpäällikkö Hausian rautaiseen rakentajatiimiin


TYÖPÄÄLLIKKÖ

 

Tule mukaan Hausian rautaiseen rakentajatiimiin tekemään korkeatasoisia taloja pääkaupunkiseudun parhaille paikoille.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusalan insinööri tai mestari), vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, aktiivista asennetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Me tarjoamme sinulle hyvän työskentelyilmapiirin, kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset etenemismahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 16.02.2018 mennessä osoitteeseen kari.kiviluoma@hausia.fi otsikolla Työpäällikkö. Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kari Kiviluoma, puh. 045 8533 533.

Lue lisää Hausiasta osoitteesta www.hausia.fi.

Hausia on joustava ja kasvava rakennusalan yritys, joka rakentaa korkeatasoisia taloja pääkaupunkiseudun parhaille paikoille. Rakentajatiimiimme kuuluu 80 rautaista rakennusalan ammattilaista. Liikevaihtomme on 60 miljoonaa euroa.

Tänä vuonna Espooseen nousee 500 huippulaadukasta Hausia-kotia. Niistä jokainen on kuin itselle rakennettu.

HAUSIA
Kuin itselle rakennettu

 

Hausia Oy

Hausia on rohkea espoolainen asuntotuotantoon erikoistunut rakennusliike. Se on kasvanut viidessä vuo­dessa 80 osaavan, vastuullisen ja ammattiylpeän työntekijän yritykseksi, joka lupaa raken­taa asiakas sydämessään. Hausian liikevaihto on 60 milj. € ja sillä on rakenteilla pääkau­punkiseudulle yli 500 asuntoa

Lue lisää Hausiasta

 

 

Rakennuslehden pääuutisia