Työpäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 14.9.2018 Hae viimeistään 27.9.2018

Rakennusliike Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla yli 60 vuotta. Konsernin liikevaihto on yli puoli miljardia euroa ja se työllistää noin 1400 työntekijää 27 paikkakunnalla, Suomen lisäksi toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä.

Haemme Turun uuteen alueykskikköön
Työpäällikköä

Tule mukaan rakentamaan ja vahvistamaan Turun uutta alueyksikköämme. Toiminnan alkaessa haemme asuntorakentamisen ja/ tai toimitila- ja korjausrakentamisen ammattilaista. Uuden yksikön perustaminen tarjoaa poikkeuksellisen ja kiinnostavan mahdollisuuden vaikuttaa myös toimintamalleihin. Vastuullasi tulee olemaan projektien hankinta ja vetäminen.

Olet sosiaalinen, ulospäin suuntautunut ja tulet hyvin toimeen eri sidosryhmien kanssa. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja haasteita pelkäämätöntä työotetta. Sinulla on mielellään jo ainakin muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja olet eteenpäin pyrkivä tulevaisuuden tekijä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa alan koulutusta (esim. rakennusmestari, -insinööri tai di). Kustannusten hallinta, sekä ajalliset ja laadulliset tavoitteet ohjaavat toimintaasi. Sinulla on kunnianhimoinen asenne työhön ja ammattitaitoasi haluat kehittää edelleen lisää.

Tarjoamme Lujatalossa mahdollisuuden monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtäväkenttään, sekä kilpailukyiset edut.

Hae paikaa 27.9.2018 mennessä täyttämällä hakemuslomake osoitteessa www.luja.fi/ tyopaikat. Halutessasi voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen, sekä CV:n.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Ari Mäkinen, puhelin 044 585 2708, ari.makinen@luja.fi

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi