Työpäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 22.2.2019 Hae viimeistään 27.2.2019

Espoon seurakuntayhtymä muodostuu viidestä suomen kielisestä
ja yhdestä ruotsinkielisestä seurakunnasta. Seurakunta yhtymän kiinteistö palveluissa on uudelleen haettavana

KIINTEISTÖJEN YLLÄPIDON TYÖPÄÄLLIKÖN TYÖSUHDE

Työpäällikkönä toimit rakennuttamisen ja ylläpidon palveluissa vastaten rakennusten vuosikorjaus- ja kunnossapitotehtävistä. Hoidat itse näisesti korjauskohteiden suunnitteluttamisen ja rakennuttamisen valvontoineen sekä toimit kiinteistönhoitohenkilöstön lähiesimiehenä.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään soveltuva rakennusalan opisto- tai
AMK-tutkinto ja laaja-alainen rakentamisen sekä kunnossapidon tuntemus sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Toivomme hakijalta vähintään 5 v. kokemusta työnjohdollisissa kiinteistöalan tehtävissä.

Tehtävän palkkaus on KirVESTESin vaativuusryhmän 503 mukainen (3 220 €/kk). Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa aiemman työkokemuksen mukaan enintään 15 % peruspalkasta.

Hakemukset KirkkoHR-palvelun kautta 27.2.2019 klo 23.00 mennes­sä. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon. Hakuilmoitus
kokonaisuudessaan on osoitteessa evl.fi/rekry, ilmoitusnro 1215545. Tiedusteluihin vastaa rakennuspäällikkö Benita Sane p. 050 307 2319, 9.1. klo 9–11 ja 17.1. klo 9–11.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi