Työpäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 20.5.2019 Hae viimeistään 31.5.2019

ETSIMME TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Restart Oy tarjoaa korkealaatuisia korjausrakentamisen ja restauroinnin kokonaispalveluja yksityisrakennuksista vaativiin museokohteisiin. Korjaamme arvorakennuksia perinteisin menetelmin ja työtavoin ja hallitsemme eri aikakausien tyylit ja rakennustekniikan.

Vahvuuksiamme ovat haastavien kohteiden ja kokonaisuuksien korjaaminen sekä laaja osaaminen ja yhteistyöverkosto. Oma puusepän- ja ikkunaverstaamme tekee tarvittavat korjaus- ja uudisosat valikoiduista raaka-aineista ja tarvittaessa pajassa syntyvät metalliosatkin ja muurarilta tiilirakenteet. Kaikki työntekijämme ovat ammattitaitoisia osaajia ja ylpeitä kättensä jäljestä. Työnäytteitämme löytyy osoitteesta www.restart.fi.  Toimintamme on reilun kymmenen vuoden aikana voimakkaasti kasvanut ja työllistämme yli 30 alan ammattilaista.

Kasvumme tueksi tarvitsemme joukkoomme työpäällikön vastaamaan työmaiden kokonaishallinnasta ja projektisuunnittelusta eli töiden, aikataulujen ja toteutuksen koordinoinnista sekä ohjauksesta yhdessä työmaiden työjohtajien kanssa

Tarjoamme työpäällikölle monipuolisen tehtävän mielenkiintoisessa työyhteisössä, jossa pääset työskentelemään rakennusperinteen parissa ja säilyttämään sitä tuleville polville.

Edellytämme osaamista rakennusprojektien kokonaishallinnasta, kustannus- ja aikatauluseurannasta sekä esimies/työnjohdollista kokemusta. Osaaminen korjausrakentamisesta/restauroinnista on luonnollisesti eduksi, muttei välttämätön. Kiinnostus ja halu oppia alaa sen sijaan on. Valittavalla henkilöllä tulee olla soveltuva koulutus- ja kokemustausta sekä näyttöjä onnistuneesta projektinhallintatyöstä rakennusalalta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Toimitusjohtaja Lauri Leppänen, p. 044 5261601, lauri.leppanen@restart.fi

Hakemukset 31.5.2019 mennessä osoitteella: toimisto@restart.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi