Työpäällikkö

Hartela
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 4.12.2020 Hae viimeistään 18.12.2020
Haemme työpäällikköä johtamaan rakennushankkeitamme Pirkanmaalla

Toimit Hartelassa nimettyjen projektien tuloksellisena johtajana Tampereen alueella. Olet työmaiden vastaaville työnjohtajille jämäkkä, vastuullinen ja luotettava esimies. Sinulle on tärkeää, että hankkeesi toteutetaan turvallisuus, laatu, aikataulu ja talous huomioiden. Toimit myös aktiivisessa roolissa uusien hankkeidemme parissa osallistuen tarjouslaskentaan, tilaajaneuvotteluihin ja hankkeiden kilpailuedun tunnistamiseen.

Työpäälliköltä edellytämme laajaa kokemusta talonrakennushankkeista ja asiakaskeskeistä toimintatapaa. Osaat myös hyödyntää työssäsi nykyaikaisia johtamis- ja tietoteknisiä taitoja. Pohjakoulutukseltasi olet rakennusmestari, rakennusinsinööri tai diplomi-insinööri.

Hartela tarjoaa sinulle innostuneen ja tuloshakuisen tiimin. Mukavien työkavereiden lisäksi meillä on mielenkiintoisia projekteja ja monipuoliset edut. Olemme ketterä perheyritys, joka tarjoaa suuren rakennuskonsernin tehokkaat järjestelmät ja kehitysmahdollisuudet. Hartelassa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin laadukasta johtajuutta kehittämällä, laajalla terveysturva- ja vapaa-ajan sairauskuluvakuutuksella sekä liikunta- ja kulttuurietuuksin.

Lähetä hakemus palkkatoiveen kera mahdollisimman pian rekrytointi@hartela.fi. Lisätiedot aluejohtaja Elisa Tuomisto ti 8.12. klo 15-16.30 ja pe 11.12. klo 14-16.00, 050 338 7793. Haku on auki 18.12.2020 asti, alamme käsitellä hakemuksia heti niiden saavuttua.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi