Kokeile kuukausi maksutta

Työpäällikkö

Skanska
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 4.5.2022 Hae viimeistään 22.5.2022

Haemme työpäällikköä Ouluun

Olemme mukana monessa aikamme ja alueemme kiinnostavimmista hankkeista. Rakennamme esimerkiksi Pohjois-Suomen suurimman asuinkohteen, kuuteentoista kerrokseen kohoavan Plaanatornin ja viihtyisän uuden asuinalueen Myllytullin alueelle Ouluun sekä kesällä valmistuvan uuden koulun Haapavedelle.

Työpäällikkönä vastaat asuin-ja toimitilarakennusprojekteista aina tarjousprosessista takuuvastuisiin saakka (gryndi-, neuvottelu- ja kilpailukohteita). Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme ja taloudelliset tavoitteet saavutetaan. Hankit uusia ja pidät huolta jo olemassa olevista asiakkaista ja projekteista, näin varmistaen, että tiimillesi riittää töitä myös jatkossa. Toimit työnjohdon esihenkilönä ja ohjaat projektiorganisaatiota. Lisäksi vastuullasi on meille erityisen tärkeät asiat, työturvallisuus, ympäristö ja laatu.

Ensisijainen työskentelypaikkasi on Pohjois-Pohjanmaa ja Oulun toimipiste, minkä lisäksi matkustat ajoittain työmaille tai muille toimipisteille Suomessa. Raportoit aluejohtajalle. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, ja sinulla on mahdollisuus tarttua jousto- ja hybridityömahdollisuuksiimme. Saat kokemuksesi ja osaamisesi perusteella suunnitellun, henkilökohtaisen perehdytyksen tehtävään.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (DI tai insinööri)
  • vankkaa kokemusta monipuolisista rakennusprojekteista ja tuotannon ohjauksesta
  • alueellista verkostoa ja markkinatietoa
  • sopimusjuridiikan ja tarjoustoiminnan osaamista (YSE)
  • tuloshakuisuutta ja halua kehittää toimintaa
  • hyviä vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja esimiestaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Aluejohtaja Sakari Jämsä (p. 040 835 1330, sakari.jamsa@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi