Kokeile kuukausi maksutta

Työpäällikkö

Peab Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 28.9.2022 Hae viimeistään 16.10.2022

Haemme nyt Turun yksikköömme työpäällikköä

Olet kustannustehokas, laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä innostunutta kehityshenkisyyttä. Toimit monipuolisessa tehtävässä vastaten rakennushankkeiden johtamisesta sekä osaltasi niiden aikataulu-, laatu- ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta. Toimenkuvaasi kuuluu projektien tuotannon johtaminen ja tuotanto-organisaation esimiehenä toimiminen. Hallitset hankinnan ja resursoinnin koordinoinnin sekä työskentelet yrityksen toimintamalleja hyödyntäen monipuolisissa ja vaativissa rakennushankkeissa.

Sinulla on projektinhallinta osaamista ja näyttöä työmaaosaamisesta. Edellytämme soveltuvaa rakennusalan tutkintoa sekä mielellään jo työkokemusta työpäällikön tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Odotamme sinulta käytännönläheistä, asiakaslähtöistä ja tavoitteellista ajattelutapaa sekä arvostamme tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen. Tarjoamme näköalapaikan kehityshenkisessä yhteisössä, jossa uraa ja tulevaisuutta suunnitellaan aina henkilön osaamisvahvuuksien ja kiinnostuksen kohteet huomioiden.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marika Siirto, puh. +358 40 151 9948, marika.siirto@peab.fi.

Tarjoamme

Peabilla pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin rakentamaan tulevaisuuden yhteiskuntaa. Meille vastuullisuus ja välittäminen sekä paikalliset ja sosiaaliset kriteerit ovat tärkeitä. Teemme elinkaaren kestäviä ratkaisuja. Peabilla saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja hankkia kokemusta erilaisissa työtehtävissä ja monipuolisissa kohteissa. Meille on tärkeää, että jaat ydinarvomme luotettava, kehittyvä, henkilökohtainen ja käytännönläheinen, sillä ne kuvastavat meitä peabilaisia ja ovat toimintamme perusta. Haluatko rakentaa tulevaisuuden yhteiskuntaa kanssamme?

Viimeinen hakupäivä 16.10.2022

Hae tehtävää täältä > löytyvästä linkistä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.