Työpäällikkö, Asiakaspäällikkö

Sijainti Uusimaa, Oulun seutu, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 11.8.2017 Hae viimeistään 25.8.2017

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, joka työllistää yli 150 henkilöä. Siklatalot Oy on yksi Suomen suurimmista pientalotoimittajista. Siklatilat Oy on puolestaan erikoistunut asunto- ja toimitilatuotannon lisäksi koulujen sekä hoiva- ja päiväkotien rakentamiseen. Siklatec Oy toimittaa talotekniikkaa molempien yhtiöiden rakennuskohteisiin.

Toimintamme laajentuessa haemme

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ
Haemme työpäällikköä sekä Uudellemaalle että Oulun seudulle vastaamaan rakentamiseen liittyvästä toiminnasta nimettyjen työmaiden osalta. Vaadimme vähintään viiden vuoden työkokemusta työnjohtotehtävistä. Lisäksi vaatimuksena on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus.

ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ
Haemme asiakaspäällikköä Tampereelle. Toimit asiakkaidemme yhteyshenkilönä kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa ja hoidat rakennusprojektin muutokset ja valinnat yhdessä asiakkaiden kanssa. Lisäksi vastuullasi on hoitaa
pientaloprojekteihin liittyvät lupa-asiat ja liittymäsopimukset. Siklan toiminta kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia, joten on tärkeää, että sinulla on oppimishalua ja oikeanlainen asenne. Vaadimme insinöörin tutkintoa, ja arvostamme useamman vuoden työkokemuksen lisäksi kokemusta rakennussuunnittelusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön ja kilpailukykyisen palkkauksen. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.8.2017 työpäälliköiden osalta: antti.sikala@sikla.fi ja asiakaspäällikön osalta: jaakko.kivioja@sikla.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Pohjois-Pohjanmaa Zatelliitintie 17 B, 90440 Kempele
Uusimaa Äyritie 16, 01510 Vantaa
Pirkanmaa Realparkinkatu 4, 37560 Lempäälä

www.sikla.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi