Työpäällikkö ja työmaapäällikkö

Sijainti Etelä-Suomi / Varsinais-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 16.2.2018 Hae viimeistään 25.2.2018

HAEMME NYT UUSIIN JA MIELENKIINTOISIIN PROJEKTEIHIN

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ JA
TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, muutaman vuoden kokemusta erilaisista infrarakentamisprojekteista tai teollisuusrakentamisesta, rohkeutta kohdata uusia haasteita sekä positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään toimintaamme, mukavan ja innostavan työilmapiirin, kilpailukykyiset edut, sekä urakehitysmahdollisuuksia. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Työkohteemme sijaitsevat Etelä-Suomessa, pääasiassa Varsinais-Suomen alueella. Tehtävät ovat vakituisia ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantojohtaja Petri Häkkinen p. 044 907 5935
Lue tarkemmat tehtäväkuvaukset nettisivuiltamme kuntec.fi/rekry
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.2.2018

Kuntec-konserni on Turun talousalueella toimiva palvelukonserni. Tarjoamme palveluita teiden puhtaana- ja kunnossapitoon, viher-, kaupunki-, kaukolämpö- ja sähköverkkorakentamiseen, projektinjohtourakointiin sekä työkoneiden ja autojen korjaamiseen. Lisäksi palveluihin kuuluvat kukka- ja puutarhamyymäläpalvelut. Asiakkaita ovat kaupungit, kunnat sekä yksityiset taloudet ja yritykset. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 220 vakituista työntekijää. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 39 miljoonaa euroa. www.kuntec.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi