Työpäällikkö ja työnjohtaja

Sijainti Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 21.12.2018 Hae viimeistään 14.1.2019

Liiketoimintamme kasvaessa haemme korjausrakentamisen ammattilaisia vahvistamaan tiimiämme.

Työpäällikkö ja työnjohtaja

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta korjausrakentamisen alalta hakemaasi tehtävään, sekä siihen soveltuvaa koulutusta, kuten rakennusmestari, -insinööri tai vastaava. Pystyt itsenäiseen tarkkuutta vaativaan työhön, omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä sinulla on luontainen kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja pitää projektin langat käsissäsi. Edellytämme toimeen tarttuvaa sekä laatu- ja kustannustietoista työskentelyasennetta tervettä maalaisjärkeä unohtamatta.

Tarjoamme osaaville ammattilaisille vakituiset työtehtävät hyvinvoivassa työympäristössä ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työt voi halutessaan aloittaa vaikka heti.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 14.1.2019 mennessä osoitteeseen jarmo.nordstrom@neloset.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Nordström p. 044 736 3879.

Rakennus-neloset Oy on Uudellamaalla toimiva korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike, joka yhdessä konsernin muiden yhtiöiden, LVI-, Sähköpalvelu- ja RAU-nelosten, kanssa tuottaa asiakkailleen laadukkaita palveluja yli sadan rakennusalan ja talotekniikan ammattilaisen voimin. Hankkeemme painottuvat pääsääntöisesti liiketila- ja linjasaneerauksiin.

Rakennus-neloset Oy
Arentitie 7-9, Helsinki | www.neloset.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi