Työpäällikkö Tampereelle, R4 Korjausurakointi Tampere Oy

Päivämäärät Julkaistu 20.11.2019 Hae viimeistään 1.12.2019

Tule mukaan osaavaan ja rentoon porukkaamme! Mielestämme työnteko saa olla hauskaa, eikä aamuisin harmita tulla töihin. Meillä puhalletaan yhteen hiileen, tieto kulkee ja eikä kaveria jätetä pulaan. Meillä on kannustinjärjestelmä ja urapolku sinulle valmiiksi mietittynä.

R4 Korjausurakointi Tampere Oy on erikoistunut korjaus-, muutos-, ja toimitilarakentamiseen sekä rakentamispalveluihin (julkisivu- ja putkiremontit eivät sisälly palveluihimme). Kuulumme R4 Group Oy konserniin ja kuluvan tilikauden arvioitu liikevaihtomme on n. 25 M€. Helsingissä olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja tämän vuoden alussa olemme laajentuneet myös Pirkanmaalle. Tällä hetkellä Tampereen tiimissämme on viitisentoista työntekijää, joista työnjohtajia 4.

Haussa työpäällikkö

Haemme Tampereen yksikköömme työpäällikköä, joka tulee vastaamaan omalta osaltaan yrityksen liiketoiminnan kannattavuudesta sekä johtamaan motivoituneita ja päteviä työnjohtajiamme. Tulet toimimaan vahvasti asiakasrajapinnassa, joten odotamme asiakaspalvelualttiutta sekä hyvää tilannetajua. Aikaisempi kokemus työpäällikön tehtävistä on eduksi, muttei välttämättömyys. Voit olla myös hyvällä vastaavan työnjohtajan kokemuksella varustettu nälkäinen kaveri, joka hakee seuraavaa steppiä uralla.

TYÖTEHTÄVÄ: Työpäällikkö
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
Tampere
TYÖN KESTO: Vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, aloitus sopimuksen mukaan

Mitä toivomme?
  • Soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri).
  • Aikaisempi kokemus työpäällikkönä katsotaan eduksi.
  • Otamme hakemuksia vastaan myös henkilöiltä, jotka ovat toimineet useita vuosia vastaavana mestarina ja ovat valmiita ottamaan seuraavan askeleen urallaan.
  • Alalla käytettävien ohjelmien tuntemusta.
  • Sopimusjuridiikan ymmärtämystä.
  • Asiakaspalvelualttiutta, hyviä esimies- ja neuvottelutaitoja.
  • Hands on -asennetta.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit täyttää ”Hae paikkaa” -linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 1.12.2019.

Tunnetko jo Värväämö Agentin? Värväämö Agentti on palvelu, joka etsii rakennusalan toimihenkilöille kiinnostavimmat työmahdollisuudet satojen yritysten joukosta. Tutustu ja katso kaikki avoimet työpaikkamme tästä linkistä!

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja vuosittain yli 50 toimihenkilöä saa kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi