Työpäällikkö, työmaapäällikkö, infrarakentaja

Päivämäärät Julkaistu 13.4.2018 Hae viimeistään 18.4.2018

Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen Infra Liikelaitos/Rakentamispalvelut

Tampereen Infra tarjoaa kokonaisvaltaisia rakentamis- ja kunnossapitopalveluita Tampereella. Rakentamispalveluiden toiminta koostuu yhdyskuntarakentamisesta, kuten esim. katujen, puistojen, satamien, torien, meluesteiden, yleisten alueiden sekä jakeluverkostojen rakentamisesta ja saneeraamisesta. Viime vuosina tärkeäksi osaksi palveluita on noussut vaativa liikuntapaikkarakentaminen.

TYÖPÄÄLLIKKÖ 1-202-18

Tehtävänäsi on infrarakennusprojektien kokonaisuuksien hallinta, joka sisältää mm. talouden, henkilöstön, hankinnan, asiakkuuksien ja toiminnan kehittämisen. Haemme innovatiivista henkilöä, joka on ennakkoluuloton ja halukas olemaan mukana haasteellisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään rakennusmestarin tutkinto sekä käytännön kokemus infrarakentamisesta.

Eduksi katsotaan vahva projektiosaaminen, henkilöstöjohtamistaidot, itsenäinen, kunnianhimoinen ja yrittäjämäinen ote työhön, sopimusosaaminen, päätöksentekokyky sekä hyvät ict-taidot.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätiedot: yksikön päällikkö Wille Siuko, puh. 0500 631 439.

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ 1-201-18

Tehtävänäsi on infra-alan rakentamisprojektien käytännön johtaminen, suunnittelu ja toteutus, projektien aikataulujen ja talouden hallintaa sekä niiden kuukausittainen raportointi. Haemme innovatiivista henkilöä, joka on ennakkoluuloton ja halukas olemaan mukana haasteellisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on alalle soveltuva vähintään opistotasoinen tutkinto, esim. rakennusmestari tai hortonomi sekä käytännön kokemus infrarakentamisesta.

Eduksi katsotaan projektiosaaminen, henkilöstöjohtamistaidot, itsenäinen, kunnianhimoinen ja yrittäjämäinen ote työhön, sopimusosaaminen, päätöksentekokyky sekä hyvät ict-taidot.

Lisätiedot: yksikön päällikkö Wille Siuko, puh. 0500 631 439

INFRARAKENTAJA (4) 1-203-18

Tehtävänäsi ovat erilaiset Infra-alan rakentamisen työmaatehtävät. Haemme ennakkoluulotonta ja uudistushenkistä Tampereen tekijää joukkoomme.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikoulutus tai pitkä kokemus maarakentamisen tai kunnossapidon
töistä sekä B-ajokortti. Eduksi lasketaan ict-taidot sekä katu-/tieturvakortti.

Lisätiedot: työpäällikkö Anne Ravaska 040 806 3906,
työpäällikkö Marko Kalela 040 801 6690.

Hakuaika tehtäviin päättyy 18.4.2018.

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet: www.tampere.fi/tyo

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi