Avoimet työpaikat Lemminkäinen Vaasa Julkaistu Haku päättyy

Työpäällikkö, vastaavia työnjohtajia, työnjohtajia, rakennuttajapäällikkö

Vaasan alueen tilauskannan kasvun johdosta
HAEMME   TALONRAKENTAMISEEN   VAASAAN

työpäällikköä
Vastaat Vaasan työssäkäyntialueen tuotannosta. Vastaat työmaiden jämäkästä aikataulullisesta, tuloksellisesta ja laadullisesta johtamisesta, yhteistyössä työmaaorganisaation ja yhteistyötahojen kanssa. Toimit vastaavien työnjohtajien esimiehenä ja läheisessä yhteistyössä hankinnan, myynnin ja laskennan kanssa.

vastaavia työnjohtajia
Vastaat työmaan ennakkosuunnittelusta, aikataulusta ja toteutuksesta sekä toimit työnjohtajien esimiehenä. Osallistut myös osaltasi hankintojen tekemiseen sekä aliurakoitsijoiden ohjaukseen ja valvontaan. Ammatti- ja johtamistaidoillasi varmistat projektin laadullisten, taloudellisten ja ajallisten tavoitteiden toteutumisen sekä turvallisen työskentelyn.

työnjohtajia
Vastaat työvaiheiden ennakkosuunnittelusta sekä työvaiheiden toteuttamisesta työmaalla. Varmistat sopimuksen mukaisen laadun ja turvallisuusasioista huolehtiminen on tärkeä osa toimintaasi. Aliurakoitsijoiden ohjaaminen ja valvonta kuuluvat päivittäiseen työnkuvaasi.

Lisätietoja näistä tehtävistä antaa rakennuspäällikkö Pasi Juurakko, p. 040 771 4620 (klo 8-16).

rakennuttajapäällikköä
Vastaat tehtävässäsi Pohjanmaan ja Satakunnan alueiden omien asuntokohteiden rakennuttamisesta yhdessä aluepäälliköiden kanssa. Varmistat johtamisjärjestelmän noudattamisen suunnittelussa sekä hankkeiden laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankekehityspäällikkö Jaakko Linnolahti, p. 050 595 8946 (klo 8-16).

Lue lisää ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.4.2017 mennessä osoitteessa www.lemminkainen.fi/tyopaikat

Rakennuslehden pääuutisia