Useita avoimia työpaikkoja

Peab Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Tampere, Kuopio, Oulu, Seinäjoki
Päivämäärät Julkaistu 6.4.2018 Hae viimeistään 30.4.2018

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen: rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevien tiimien taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.

Tule joukkojemme vahvistukseksi
Tampereelle tai Helsinkiin
TUOTANNON VALMENTAJAKSI

Liiketoimintamme kasvaessa panostamme myös liiketoiminnan tukeen. Kiinnostaako sinua työ tuotannon kehityksen parissa koko Suomen laajuisesti? Peabin laatu-, turvallisuus- ja ympäristöyksikkö etsii toista tuotannon valmentajaa monitaitoiseen tiimiinsä.
Tuotannon valmentajan pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat rakennustyömaiden sisäiset auditoinnit ja valmennukset. Osallistut muun muassa koulutusten suunnitteluun, järjestelmien kehityshankkeisiin ja toimintatapojen kehittämisprojekteihin. Pääset vaikuttamaan ja näkemään Peabin toimintaa koko Suomen laajuisesti! Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä muun tiimin kanssa, esim. Tamperetta pääpaikkanaan pitävien Harrin, Anitan ja Eeron kanssa.
Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta, kokemusta tuotannosta, järjestelmällisyyttä sekä hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja. Lisäksi odotamme sinulta matkustusvalmiutta noin 1–2 pävää viikossa. Ajokortti on välttämätön.Tässä tehtävässä pääset kehittämään ja kehittymään!
Lisätietoa tuotannon valmentajan tehtävästä antaa Kangas & Svinhufvud Oy:n Martti Kangas, puh. 040 700 7754, martti.kangas@kangassvinhufvud.fi. Hakemukset ja CV 30.4.2018 mennessä.

 

Haemme palkkahallintoomme
rakennusalasta kiinnostunutta
PALKANLASKIJAA

Tehtävässäsi toimit osana palkkahallinnon tiimiä ja vastaat oman alueesi palkanlaskennasta, sisäisestä raportoinnista ja tuet viranomaisilmoituksissa. Toimit läheisessä yhteistyössä HR-tiimin, esimiesten ja muiden sidosryhmien kanssa.
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, hyvä työlainsäädännön tuntemus sekä kokemusta palkanlaskennan tehtävistä. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja olet vastuuntuntoinen, tarkka, huolellinen ja oma-aloitteinen. Työssäsi tarvitset jonkin verran englannin ja ruotsin kieltä. Hyvät IT-taidot, mukaan lukien Excelin osaaminen, ovat tehtävässä onnistumisen edellytys. Rakennusalan työehtosopimusten tuntemus ja kokemus Mepco-järjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.
Peabilla pääset mukaan asiantuntevaan palkkahallinnon tiimiin sekä iloiseen ja tiiviiseen työyhteisöön. Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki tai Seinäjoki.
Lisätietoa palkanlaskijan tehtävästä antaa Katriina Peltola,
puh. 020 760 6727, katriina.peltola@peab.fi. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 15.4.2018.

 

TOIMINTAMME KASVAESSA
HAEMME LISÄVAHVISTUKSEKSI

Korjausrakentamisen yksikköömme pääkaupunkiseudulle
ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ

Vastaat asiakaspalvelusta, asukkaiden materiaalivalinnoista ja asiakasmuutosneuvotteluista saneerauskohteissamme. Työhön sisältyy asiakkaiden tapaamista ja heidän avustamistaan materiaalivalintojen tekemisessä sekä muutostyötarjousten ja huonekorttien laatimista.
Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Olet kehityshakuinen, joustava ja järjestelmällinen sekä hallitset tietojenkäsittelyn perusteet. Eduksi katsomme rakennusalan koulutuksen sekä kokemuksen asiakasmuutostöiden tekemisestä. Mikäli omaat hyvän paineensietokyvyn ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, sovit tehtävään erinomaisesti.
Lisätietoa asiakaspalveluhenkilön tehtävästä antaa Heidi Viiman,
puh. 040 528 6800, heidi.viiman@peab.fi. Hakemukset ja CV 30.4.2018 mennessä.

Kuopion yksikköömme
PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluvat osallistuminen suunnittelun ohjaukseen projektin alusta alkaen sekä asukasmuutostöiden hallinta.
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta asuntohankkeiden suunnitteluttamisesta ja kustannusten hallinnasta. Olet innovatiivinen, systemaattinen ja organisointikykyinen. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja pystyt hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti sovitussa aikataulussa pysyen.
Lisätietoa projekti-insinöörin tehtävästä antavat Juha Kuparinen,
juha.kuparinen@peab.fi ja Petteri Murtonen, petteri.murtonen@peab.fi. Hakemukset ja CV 22.4.2018 mennessä.

Oulun yksikköömme
VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Johdat hankkeita kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Olet joustava, sitoutunut ja kehityshenkinen sekä laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Sinulla on rakennusalan koulutus ja kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Ymmärrät yrityksen toimintajärjestelmän ja asiakaspalvelun merkityksen osana rakentamista.

KAHTA TYÖNJOHTAJAA/
TUOTANTOINSINÖÖRIÄ
Tehtäviisi kuuluu työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tai tuotantoinsinöörin tehtävistä ja vahva motivaatio kasvaa tehtävään.
Lisätietoa Oulun yksikön tehtävistä antaa työpäällikkö Hannu Pesonen, hannu.pesonen@peab.fi. Hakemukset ja CV 22.4.2018 mennessä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi osoitteessa peab.fi/toissa-peabilla/toihin-meille

peab.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi