Useita tehtäviä

Sijainti Pääkaupunkiseutu, Seinäjoki ja Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 8.3.2019 Hae viimeistään 17.3.2019

Peabin visiona on olla yksi Suomen parhaista rakentajista. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina. Niin, että voimme jälkikäteen ylpeinä todeta, että me rakensimme tuon kohteen.

Haemme pääkaupunkiseudulle korjausrakentamisen yksikköön
Toimitilojen korjausrakentamiseen

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Olemme korjausrakentamisen yksikössä remontoineet useita kymmeniä suomalaisia kiinteistöjä: yritysten ja julkisen sektorin organisaatioiden toimitilojen peruskorjauksia sekä vanhojen arvorakennusten käyttötarkoitusten muutoksia. Kattava kokemus erilaisista projekteista ja emokonsernimme tuki tekevät meistä yhden suomen merkittävimmistä korjausrakentajista.

Olet kustannustehokas, laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyäsekä innostunutta kehityshenkisyyttä.

Toimit monipuolisessa tehtävässä vastaten rakennushankkeiden johtamisesta sekä osaltasi niiden aikataulu-, laatu- ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta. Toimenkuvaasi kuuluu projektien tuotannon johtaminen ja tuotanto-organisaation esimiehenä toimiminen. Hallitset hankinnan ja resursoinnin koordinoinnin sekä työskentelet yrityksen toimintamalleja hyödyntäen monipuolisissa ja vaativissa korjaushankkeissa.

Sinulla on vahvaa projektinhallintaosaamista ja vahvaa näyttöä työmaaosaamisesta. Edellytämme soveltuvaa rakennusalan tutkintoa sekä mielellään jo työkokemusta työpäällikön tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Kokemuksesi voi olla myös projektiinsinöörin tai -päällikön tehtävistä. Eduksesi katsotaan kokemus ja kiinnostus korjausrakentamisen parista.

Odotamme Sinulta lisäksi käytännönläheistä, asiakaslähtöistä ja tavoitteellista ajattelutapaa sekä arvostamme yhteistoiminnallisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Sinun tulee tuntea alan sopimustekniikka ja rakentamisen prosessit.

Asuntojen korjausrakentamiseen

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Olet innostunut haastamaan itsesi ja muut kustannustehokkaaseen työskentelyyn laatua ja turvallisuutta unohtamatta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä innostunutta kehityshenkisyyttä.

Toimit vastaavien työnjohtajien esimiehenä. Tehtäviisi kuuluu tiivis ja käytännönläheinen yhteistyö myös taloyhtiöiden hallitusten, isännöitsijöiden sekä oman hankintamme ja laskennan kanssa. Omaat hyvät sosiaaliset valmiudet ja neuvottelutaidot sekä valmiuksia myös liiketoiminnan johtamiseen.

Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto sekä työkokemusta työmaan toimihenkilön tehtävistä. Kokemuksesi voi olla myös projekti-insinöörin tai -päällikön tehtävistä.

Odotamme Sinulta lisäksi käytännönläheistä, asiakaslähtöistä ja tavoitteellista ajattelutapaa, yhteistyötaitoa sekä nykyaikaisen tietotekniikan perussovellusten hallintaa. Sinun tulee tuntea alan sopimustekniikka ja rakentamisen prosessit.

Lisätietoja työpäällikön tehtävistä: Martti Kangas, Kangas & Svinhufvud Oy, puh. 040 700 7754 tai martti.kangas@kangassvinhufvud.fi

Haemme Seinäjoen yksikköön

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

suurelle sairaalatyömaalle. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa aikataulu- ja kustannusseuranta sekä hankintojen valmistelujen tekeminen. Hoidat myös perehdyttämiseen ja tiedottamiseen liittyviä tehtäviä sekä osallistut työmaan työturvallisuuden ylläpitoon.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Sinulla on asiakaslähtöinen ote ja kykenet toimimaan ajoittain hektisissäkin tilanteissa.

TYÖNJOHTAJAA

saneeraustyömaalle. Tehtäviisi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava.

Sinulla on rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä.

HANKINTAINSINÖÖRIÄ

Tehtävänäsi on vastata omien työmaiden hankintakokonaisuuksien hoitamisesta. Tuet tuotanto-organisaatiota ja vastaat osaltasi rakennusprojektien aikataulu-, laatu- ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta.

Toimit yhteistyössä työpäälliköiden ja työmaahenkilöstön kanssa. Tukenasi on yrityksen kokenut hankintaorganisaatio sekä tehokas ja moderni hankintajärjestelmä.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Lisätietoja tehtävistä: yksikönjohtaja Hannu Rajamäki, puh. 0400 959 905, hannu.rajamaki@peab.fi

Haemme Kuopion yksikköön

TUOTANTO-/PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa aikataulu- ja kustannusseuranta sekä osallistuminen kohteiden suunnittelun ohjaukseen, hankintojen valmisteluun ja asukasmuutosten tekemiseen.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on asiakaslähtöinen ote ja kykenet toimimaan ajoittain hektisissäkin tilanteissa.

Lisätietoja tehtävästä: yksikönjohtaja Juha Kuparinen, puh. 050 539 6795 tai juha.kuparinen@peab.fi

Verkkosivuiltamme voit lukea, kuinka me toimimme kunnon rakentamisen puolesta. Jätä hakemus Seinäjoen tehtäviin palkkatoiveineen ja CV 17.3. mennessä, muihin tehtäviin 23.3. mennessä osoitteessa:
peab.fi/rekry

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi