Rakennuttajapäällikkö, työpäällikkö, työnjohtaja, kirvesmiehiä, urakkaporukoita…

Sijainti Pääkaupunkiseutu ja Oulu
Päivämäärät Julkaistu 26.2.2018 Hae viimeistään 10.3.2018

Synkronitalo on uusien asumisratkaisujen edelläkävijä. Rakennamme tyylikkäitä palkittuja koteja pääkaupunkiseudulla ja Oulussa. Työllistämme yli 60 henkilöä. Tämän vuoden budjetoitu liikevaihtomme on 25 milj. euroa.

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ Ouluun
vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan mm. uusien kohteiden suunnittelun käynnistämisestä ja ohjaamisesta, aikatauluttamisesta, kustannuslaskennasta ja seurannasta, työmaiden sujuvasta etenemisestä yhdessä työpäällikön sekä toimiston henkilöstön kanssa. Edellytämme kokemusta pientalorakentamisesta ja rakennusalan esimiestehtävistä. Arvostamme rakennusmestarin tai insinöörin koulutusta.

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ
vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan mm. työmaiden sujuvasta ja kustannustehokkaasta etenemisestä yhdessä työnjohtajien sekä toimiston henkilöstön kanssa. Edellytämme kokemusta pientalorakentamisesta ja rakennusalan esimiestehtävistä. Arvostamme rakennusmestarin tai insinöörin koulutusta.

TYÖNJOHTAJAA Vantaalle ja Ouluun
vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan työmaan sujuvasta ja kustannustehokkaasta etenemisestä yhdessä ammattirakentajien, työpäällikön sekä toimiston henkilöstön kanssa. Edellytämme kokemusta pientalorakentamisesta väh. 3 vuotta. Arvostamme rakennusmestarin tai insinöörin koulutusta.

KIRVESMIEHIÄ / URAKKAPORUKOITA /
SISUSTAJIA / ELEMENTIN VALMISTAJIA
Haluatko sinäkin olla eturivin tekijöiden joukossa? Kasvuyrityksessä on monenlaisia mahdollisuuksia osaamisellesi. Kerro meille missä tehtävissä ovat vahvuutesi ja millä alueella (Oulun seutu, PK-seutu) haluat toimia. Käsittelemme jokaisen hakemuksen!

Tarjoamme näköalapaikan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kannattavasti kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden edetä osaamisesi mukaan. Synkronitalolla työskentelet mukavien työtovereiden kanssa hyvien työpaikkaetujen kera.

Laita hakemus CV:n kera palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 10.3.2018 osoitteeseen mikko.ahola@synkroni.fi.

Sopivien henkilöiden löytyessä voimme täyttää paikan aiemminkin. Lisätiedot: Mikko Ahola 050 555 4460

www.synkronitalo.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi