Useita tehtäviä työmaille ja hankintaan

Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 23.2.2018 Hae viimeistään 9.3.2018

Toimintamme kasvaessa haemme

Kuopion yksikköömme
VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA
Johdat hankettasi vastuullisesti, kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto sekä kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä vähintään viisi vuotta. Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja tavoitteellista ajattelutapaa, yhteistyötaitoja sekä nykyaikaisen tietotekniikan perussovellusten hallintaa.

TYÖNJOHTAJAA
Tehtäviisi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä vähintään kolme vuotta.

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ
Monipuolisessa tehtävässä vastaat tuotannon ohjaamisesta, koordinoinnista ja laadunvarmistuksesta. Huolehdit osaltasi myös projektin raportoinnista ja kustannusseurannasta. Työskentelytapasi on suunnitelmallista, hallitset kokonaisuuksia ja kannat osaltasi vastuun projektien onnistumisesta. Arvostamme aloitteellisuutta ja organisointikykyä sekä asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa. Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta rakennustuotannon tehtävistä.

Lisätietoa Kuopion yksikön tehtävistä antaa työpäällikkö Mika Paavilainen, puh. 040 549 4889, mika.paavilainen@peab.fi ja yksikönjohtaja Juha Kuparinen, puh. 050 539 6795, juha.kuparinen@peab.fi

Hakemukset 9.3.2018 mennessä osoitteessa peab.fi/toissa-peabilla/toihin-meille

Tampereen yksikköömme
HANKINTAINSINÖÖRIÄ
Tehtävänäsi on vastata omien työmaiden hankintakokonaisuuksien hoitamisesta. Tuet tuotantoorganisaatiota ja vastaat osaltasi rakennusprojektien aikataulu-, laatu- ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta. Toimit yhteistyössä työpäälliköiden ja työmaahenkilöstön kanssa. Tukenasi on yrityksen kokenut hankintaorganisaatio sekä tehokas ja moderni hankintajärjestelmä. Odotamme sinulta rakennusalan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Lisätietoa Tampereen yksikön tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Antti Yliaho, puh. 050 310 0756, antti.yliaho@peab.fi

Hakemukset 9.3.2018 mennessä osoitteessa peab.fi/toissa-peabilla/toihin-meille

Pääkaupunkiseudulle asuntorakentamisen yksikköön
TUOTANTOINSINÖÖREJÄ
TYÖMAALLE JA HANKINTAAN
Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään dynaamisessa ja kehittyvässä organisaatiossa sekä henkilökohtaiseen panokseen pohjautuvan tulospalkkiojärjestelmän. Olemme valmiita panostamaan työhyvinvointiisi sekä takaamme työtehtäviin kattavan perehdytyksen ja monipuolisen tuen.

Lisätietoa ja yhteydenotot asuntorakentamisen yksikön tehtävistä 9.3.2018 mennessä tuotantopäällikkö Mika Salo, puh. 040 844 3307, mika.salo@peab.fi tai yksikönjohtaja Petri Salonen, puh. 040 652 6900, petri.salonen@peab.fi

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.

peab.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi