Useita työpaikkoja

Sijainti Vaasa, Lahti, Turku, Espoo, Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.2.2018 Hae viimeistään 12.3.2018

HALUATKO OLLA YKSI EDELLÄKÄVIJÖISTÄ?

Swecon rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden asiantuntijat toimivat infra-, talo- ja teollisuustoimialoilla sekä terveydenhuoltosektorilla. Suurimpia käynnissä olevia hankkeitamme ovat mm. Länsimetro, Helsingin ratapihan muutostyöt sekä Kainuun Uusi Sairaala -allianssi. Sweco on Suomen johtava rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden tarjoaja. Kasvava asiantuntijajoukkomme kaipaa nyt vahvistuksia eri puolille Suomea.

Haemme Vaasaan
LVI-ASIANTUNTIJAA/LVI-VALVOJAA TALONRAKENNUSPROJEKTEIHIN
Toimit talorakennushankkeiden LVI-asiantuntijana ja/tai -valvojana erilaisissa peruskorjaus- sekä uudisrakennushankkeissa.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ TAI PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ TALONRAKENNUSPROJEKTEIHIN
Vastaat itsenäisesti projektien rakennuttamistehtävistä ja valvontatehtävistä. Projekti-insinööri toimii tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön kanssa.

Haemme Lahteen
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ TALONRAKENNUSPROJEKTEIHIN
Vastaat oman kokonaisuutesi rakennuttamistehtävistä osana vaativan hankkeen yhteistoiminnallista tilaajaorganisaatiota.

LVI-VALVOJAA/LVI-ASIANTUNTIJAA
Johdat ja ohjaat suunnittelua sekä valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta osana hanketiimiä.

Haemme Turkuun
PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ JA VALVOJIA
Projektipäällikkönä vastaat projektien rakennuttamis- ja valvontatehtävistä. Valvontatehtävissä toimit tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön kanssa toimitila-, infra- ja teollisuusprojekteissa.

Haemme Espooseen
RAKENNUSTÖIDEN VALVOJAA
Toimit rakennustöiden valvojana Länsimetron Matinkylä – Kivenlahti -hankkeen rakennuttamisorganisaatiossa.

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ
Toimit hankkeen rakennuttamisorganisaatiossa rakentamisen johtamiseen ja ohjaukseen liittyvissä tehtävissä, kuten aikataulu-, kustannus- ja laadunhallinnassa. Työskentelet Länsimetron Matinkylä – Kivenlahti -hankkeessa.

Haemme Helsinkiin
VALVOJAA/RAKENNUTTAJAA
Toimit silta- ja infrahankkeissa valvojana/rakennuttajana.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ TALONRAKENNUSPROJEKTEIHIN
Vastaat oman kokonaisuutesi rakennuttamistehtävistä johtaen hankkeen projektiorganisaatiota.

LVIA-ASIANTUNTIJAA/LVIA-VALVOJAA
Toimit hankekohtaisessa organisaatiossa LVI(A)-teknisisistä töistä vastaavana asiantuntijana rakennuttamisessa, suunnittelun ohjauksessa, hankinnoissa, LVI(A)-töiden valvonnassa sekä talotekniikan vastaanotto- ja käyttöönottoprosesseissa.

VALVOJAA TALONRAKENNUSPROJEKTEIHIN
Vastaat kohteiden valvonnasta.

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Swecolla olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Olemme vastuullinen ja joustava työnantaja, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Katso koko tehtäväkuvaus sekä muut avoimet paikkamme ja jätä hakemuksesi 12.3.2018 mennessä osoitteessa www.sweco.fi/tyopaikat. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa.

WWW.SWECO.FI

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi