Valmennuksen kautta tietomallikoordinaattoriksi

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 8.8.2017 Hae viimeistään 27.8.2017

Haemme tietomallinnustiimiimme tietomallikoordinaattoria. Jotta urasi lähtisi sujuvasti käyntiin, olemme jo varanneet sinulle paikan Metropolian tietomallikoordinaattorivalmennuksesta joka alkaa 7.9.2017.

Tietomallikoordinaattorin opinnot suoritetaan työn ohessa syksyn 2017 ja kevään 2018 aikana. Työpaikkasi sijaitsee Vantaan toimistollamme Äyritiellä.

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi arkkitehti, rakennusalan insinööri tai diplomi-insinööri tai jotakin muuta, mikäli sinulla on aiempaa vahvaa kokemusta tietomallintavasta suunnittelusta ja projektityöstä sekä haluat laajentaa ammatillista osaamistasi tietomallintamisen parissa. Sinulla on kokemusta suunnitteluohjelmistoista (Tekla Structures) ja suunnittelunohjauksesta. Lisäksi sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta Solibri Model Checkerin käytöstä laadunvarmistuksessa.

Miten koulutus vie uraani eteenpäin?

Koulutuksen jälkeen pystyt toimimaan tietomallihankkeen johtamisen tukena ja tietomallintamisen suunnittelun, toimeenpanon ja valvonnan asiantuntijana. Pystyt ohjaamaan hankkeen osapuolia tietomallien käytössä ja hyödyntämisessä ja tunnistat mallintamisen riskikohdat. Monimuotoiset projektimme jo odottavat sinua!

Roolisi Lehdon tietomallikoordinaattorina

Tavoitteenamme on tehdä tietomallintamisesta projektinjohtamisen, suunnittelunjohtamisen ja tuotannonsuunnittelun arkipäivää. Konsernissamme on jo kymmeniä tietomallintamisen osaajia ja nyt haluamme hyödyntää tietomalliosaamistamme myös työmailla. Tietomallikoordinaattorina olet merkittävässä roolissa toimintatapojemme kehittämisessä: työsi on monipuolista etkä jumiudu vain ohjeistusten pyörittämiseen toimistolla!

Valmennuksen myötä vastaat tietomallikoordinoinnista yrityksessämme eli osallistut hankkeiden tietomallintamisen tilaamiseen. Toimit laadunvarmistajana ja osallistut aktiivisesti suunnittelukokouksiin. Tuet palvelualueita tietomallintamisen hyödyntämisessä, ohjaat ja valvot tietomallintamisen etenemistä hankkeessa. Järjestät myös sisäisiä valmennuksia.

Miksi tietomallintaminen juuri Lehdolla on erityisen mielenkiintoista?

Lehdolla koko rakentamisen tuotantoketjun osapuolet löytyvät samasta työyhteisöstä. Tietomallintamisen kehittäminen on jo polkaistu vauhdikkaasti käyntiin, joten nollasta ei tarvitse aloittaa. Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät monipuolisista työtehtävistä ja siitä, että näet oman työsi kädenjäljen.

Sinulle myös mukavat työkaverit ja jouhevasti rullaava arki ovat tärkeitä! Hierarkiamme on matala, ja kuulemme mielellämme millaisia henkilökohtaiset urakehitystoiveita sinulla on.

Työaikasi joustaa elämäntilanteesi mukana ja töitä on mahdollista tehdä satunnaisesti myös etänä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Jos innostuit, soita tai kirjoita meille chatissa!

Ota rohkeasti yhteyttä Tiinaan p. 040 734 7850, tiina.talvitie@lehto.fi tai rekrytiimiimme 020 320000. Tavoitat meidät myös rekrychatista arkisin klo 8-17 osoitteessa lehto.fi/meille-toihin. Voit myös jättää yhteystietosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Hakumme päättyy heti kun sopiva henkilö löytyy, viimeistään 27.8.2017, joten toimithan jo tänään!

Lue myös Tiinan blogikirjoitus tietomallintamisesta täältä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi