Valvoja

Kojamo Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 3.11.2017 Hae viimeistään 19.11.2017

Hei rakennus- tai korjaustyön ammattilainen!

Etsimme nyt rakennuttamisyksikköömme vakituiseen työsuhteeseen kahta Valvojaa. Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Tehtäviisi kuuluu asuinkiinteistöjen rakennusaikainen työmaavalvonta pääkaupunkiseudulla. Lisäksi työ sisältää em. kohteiden takuu- ja vastuuaikaisia toimia. Toisen valvojaksi haettavan tehtävänä on pääasiallisesti korjaus- ja peruskorjauskohteiden valvonta. Olet osa viiden hengen teknisen tuen osaavaa tiimiä!

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa jos sinulla on:
– rakennusmestarin tai rakennus-insinöörin koulutus (AMK)
– aikaisempi valvontatausta tai usean vuoden rakennustyömaakokemus (vastaava työnjohtaja)
– hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
– oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, jämäkkyyttä ja halua oppia uutta työssäsi

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattitilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Lisätietoja: kojamo.fi/tyopaikka
Teknisen tuen päällikkö Jari Laiteenmäki
p. 020 508 3766
tai jari.laiteenmaki@kojamo.fi
Hae meille 19.11.2017 mennessä!

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi