Valvoja korjausrakentamiseen

Porvoon kaupunki
Sijainti Porvoo
Päivämäärät Julkaistu 13.11.2017 Hae viimeistään 20.11.2017

Porvoon kaupungin toimitilajohto hakee vakituiseen työsuhteeseen valvojaa korjausrakentamiseen 1.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Korjausrakentamisen valvojan keskeisimmät työtehtävät ovat pienkorjausten/hankkeiden kartoitus, tilaaminen, valvonta sekä raportointi/dokumentointi ja kiinteistönhoidon laadun seuranta kenttätyön ohessa, osallistuminen viranomaistarkastuksiin sekä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva teknisen alan koulutus. Asiakaspalveluhenkisyys ja molempien kotimaisten kielten osaaminen luetaan eduksi. Ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaan. Työaika on 38,45 h/viikko. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 20.11.2017 klo 12 tämän linkin kautta.

Kauniin ja historiallisen Porvoon ajaton tunnelma on mukaansatempaava. Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungin houkuttelevaksi työ- ja asuinpaikaksi. Kaupungin työntekijöillä on hyvä mahdollisuus kehittää osaamistaan ja vaikuttaa omaan työnkuvaansa.

Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Porvoossa on hyvä tekemisen meininki!
Lisätietoja antaa toimitilajohtaja Börje Boström puh. 040 580 4131, borje.bostrom@porvoo.fi

http://www.porvoo.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi