Avoimet työpaikat VAV Asunnot Oy Vantaa Julkaistu Haku päättyy

Valvojaa, teknistä isännöitsijää/asiantuntijaa, sähkövalvojaa ja LVI-valvojaa

VAV Asunnot Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen

Valvojaa, teknistä isännöitsijää/asiantuntijaa, sähkövalvojaa ja LVI-valvojaa

Valvojan tehtäviin kuuluu uudisrakentamisen ja peruskorjausten suunnittelu- ja työmaavalvonta.

Tekninen isännöitsijä/asiantuntija vastaa hänelle nimetyistä PTS- ja kunnossapitokorjausten rakennuttamis- ja valvontatehtävistä.

Sähkövalvojan tehtäviin kuuluu sähköteknisten töiden rakennuttamisen ja suunnittelun ohjaaminen ja työmaavalvonta sekä mahdolliset kiinteistöjen energiavalvontaan liittyvät työt.

LVI-valvojan tehtäviin kuuluu LVI-töiden rakennuttamisen ja suunnittelun ohjaaminen ja työmaavalvonta sekä mahdolliset kiinteistöjen energiavalvontaan liittyvät työt.

Hakemillamme henkilöillä on riittävä kokemus esim. työmaan johtotehtävistä, suunnittelu- tai valvontatehtävistä tai rakennuttamistehtävistä. Lisäksi edellytämme hakijoilta sopivaa alan koulutusta, vähintään teknikkotason tutkintoa.

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Tarpeen mukaan tarjoamme myös työsuhdeasunnon.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen meille 8.9.2017 mennessä. Hakemukset toimitetaan sähköpostiosoitteeseen kari.nauska@vav.fi. Laita otsikkoon merkintä ”työhakemus”.

Lisätietoja tehtävästä antavat rakennuttajapäällikkö Kari Nauska, p. 010 235 1445 tai kari.nauska@vav.fi, sekä kiinteistöpäällikkö Jukka Aalto, p. 010 235 1499 tai jukka.aalto@vav.fi. Lisätietoja työnantajasta löydät kotisivuiltamme: www.vav.fi

VAV Asunnot Oy on Vantaan suurin vuokranantaja. Omistamme ja hallinnoimme yli 200 vuokra- ja palvelutaloa, joissa asuu joka kymmenes vantaalainen. Työnteossa tukena on rento ja ammattitaitoinen työyhteisömme. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tikkurilassa.

Rakennuslehden pääuutisia