Valvojaa, teknistä isännöitsijää/asiantuntijaa, sähkövalvojaa ja LVI-valvojaa

VAV Asunnot Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 25.8.2017 Hae viimeistään 8.9.2017

VAV Asunnot Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen

Valvojaa, teknistä isännöitsijää/asiantuntijaa, sähkövalvojaa ja LVI-valvojaa

Valvojan tehtäviin kuuluu uudisrakentamisen ja peruskorjausten suunnittelu- ja työmaavalvonta.

Tekninen isännöitsijä/asiantuntija vastaa hänelle nimetyistä PTS- ja kunnossapitokorjausten rakennuttamis- ja valvontatehtävistä.

Sähkövalvojan tehtäviin kuuluu sähköteknisten töiden rakennuttamisen ja suunnittelun ohjaaminen ja työmaavalvonta sekä mahdolliset kiinteistöjen energiavalvontaan liittyvät työt.

LVI-valvojan tehtäviin kuuluu LVI-töiden rakennuttamisen ja suunnittelun ohjaaminen ja työmaavalvonta sekä mahdolliset kiinteistöjen energiavalvontaan liittyvät työt.

Hakemillamme henkilöillä on riittävä kokemus esim. työmaan johtotehtävistä, suunnittelu- tai valvontatehtävistä tai rakennuttamistehtävistä. Lisäksi edellytämme hakijoilta sopivaa alan koulutusta, vähintään teknikkotason tutkintoa.

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Tarpeen mukaan tarjoamme myös työsuhdeasunnon.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen meille 8.9.2017 mennessä. Hakemukset toimitetaan sähköpostiosoitteeseen kari.nauska@vav.fi. Laita otsikkoon merkintä ”työhakemus”.

Lisätietoja tehtävästä antavat rakennuttajapäällikkö Kari Nauska, p. 010 235 1445 tai kari.nauska@vav.fi, sekä kiinteistöpäällikkö Jukka Aalto, p. 010 235 1499 tai jukka.aalto@vav.fi. Lisätietoja työnantajasta löydät kotisivuiltamme: www.vav.fi

VAV Asunnot Oy on Vantaan suurin vuokranantaja. Omistamme ja hallinnoimme yli 200 vuokra- ja palvelutaloa, joissa asuu joka kymmenes vantaalainen. Työnteossa tukena on rento ja ammattitaitoinen työyhteisömme. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tikkurilassa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi