Valvontainsinööri

Päivämäärät Julkaistu 11.9.2018 Hae viimeistään 28.9.2018

Tule VALVONTAINSINÖÖRIKSI toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan Lahden kaupungin kaupunkiympäristön rakennusvalvontaan.

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus – ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. Valvontainsinööri työskentelee yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 15 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen.

Valvontainsinöörinä vastaat itsenäisesti rakennustyönaikaisesta ja jatkuvasta valvonnasta aluejaon mukaisesti Lahden rakennusvalvonnassa. Johdat aloitus- ja seurantakokouksia sekä vaihe- ja loppukatselmuksia maankäyttö- ja rakennuslain sekä asetusten edellyttämässä laajuudessa. Osana tehtäviäsi ovat rakennesuunnitelmien vastaanottaminen sekä vastaavien työnjohtajien hakemusten käsittely ja erityissuunnittelijoiden hyväksyminen. Neuvot ja ohjaat aktiivisesti rakennuttajia, rakentajia sekä suunnittelijoita rakennushankkeen eri vaiheissa. Tuet vastuualueesi lupakäsittelijää työssään. Esimiehenäsi toimii rakennustarkastaja.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva talonrakennuksen insinööri tai insinööri AMK tutkinto sekä laaja-alainen kokemus rakennesuunnittelusta ja /tai työmaakokemus. Viran hoitaminen edellyttää hyvää neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä.

Valvontainsinöörinä olet paljon kanssakäymisissä erilaisten ihmisten kanssa, joten tarvitset työssäsi esiintymisvarmuutta, hyviä viestintätaitoja sekä ajantasaisia IT-taitoja. Käytössämme on Trimble Locus rakennusvalvontaohjelma ja siihen liittyvä sähköinen lupa-asiointi. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman ajoneuvon käyttöä työssä.
Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 28.9.2018 klo 15.00 mennessä.

Yhteystiedot

Rakennuslupapäällikkö Markku Sivonen puh. 050 383 6486, markku.sivonen@lahti.fi
Rakennus- ja ympäristövalvonnan johtaja Mika Kemppainen puh. 044 482 6080, mika.kemppainen@lahti.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi