Vastaava mestari

Sijainti Hämeenlinna
Päivämäärät Julkaistu 19.3.2018 Hae viimeistään 29.3.2018

Rakennuttamisen, rakentamisen ja kunnossapidon palvelut

Vastaava mestari, virka, (1)

päivätyö, kokoaikainen

Tule töihin Hämeenlinnaan. Hämeenlinna on historiaansa arvostava aktiivinen 68 000 asukkaan maakuntakeskus Suomen parhaimmalla paikalla. Täällä on kaunis luonto, loistavat harrastusmahdollisuudet, lyhyet työmatkat ja hyvät henkilöstöedut. Hämeenlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävän alkaminen ja kesto: 16.4.2018 tai sopimuksen mukaan, vakinainen.

Työyksikkö: Rakennuttamisen, rakentamisen ja kunnossapidon tulosalue.

Kuvaus tehtävästä: Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme Hämeenlinnaan infran rakentamisen tehtäviin vastaavaa mestaria. Tarjoamme vakituisen työpaikan kehittyvässä kaupunkirakenteen organisaatiossa sekä monipuolisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen työn. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Toimintamme keskeisiä arvoja ovat rakentamisen ja asiakaspalvelun laatu, yksikkömme liikevaihto kuluvalla tilikaudella on 6 milj. eur.

Kelpoisuusvaatimukset: Rakennusmestari tai insinööri (amk)

Arvostettavat ominaisuudet: Odotamme sinulta kustannustehokasta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa, oikeaa asennetta laadukkaaseen rakentamiseen ja työturvallisuuteen. Sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä näyttöä tuloksenteosta.

Palkkaus: TS

Koeaika (kuukautta) 6

Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja: Rakennuspäällikkö Perttu Ketola, puh. 03 621 2043, perttu.ketola@hameenlinna.fi

Haku päättyy: 29.3.2018, klo 15:00

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.seuturekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi.  Hakujärjestelmän käyttöön liitt. kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@seuturekry.fi  Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Seuturekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Seuturekryn toimesta.

www.hämeenlinna.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi