Vastaava mestari, Maanrakennustöiden työnjohtaja, LVI-työnjohtaja / projektinhoitaja, Sähkötyönjohtaja / projektinhoitaja, Työpäällikkö, Laatupäällikkö

Sikla Oy
Sijainti Sipoo, Espoo, Vaasa, Kuopio, Iisalmi, Vantaa, Jyväskylä, Lempäälä, Tupos
Päivämäärät Julkaistu 17.11.2017 Hae viimeistään 24.11.2017

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluvat omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 on n. 60 milj. euroa ja vuonna 2018 liikevaihto nousee n. 90 milj. euroon. Työllistämme yli 170 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Toimintamme laajentuessa haemme

Vastaavaa mestaria
Siklatilat Oy hakee vastaavia mestareita uusille työmaille Sipooseen, Espooseen, Vaasaan, Kuopioon ja Iisalmeen. Vaatimuksena on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus sekä useamman vuoden työkokemus työnjohtotehtävistä.

Maanrakennustöiden työnjohtajaa
Siklatilat Oy hakee Vantaalle maanrakennustöiden työnjohtajaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää maanrakennuspuolen rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta maanrakennustöiden suunnittelusta tai työnjohdosta.

LVI-työnjohtajaa / projektinhoitajaa
Siklatec Oy hakee LVI-työnjohtajaa / projektinhoitajaa toimitila-, päivä- ja hoivakotirakentamisen sekä asuntotuotannon alueelle. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään LVI-insinöörin tai -teknikon koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta työnjohto- tai projektinhoitotehtävistä. Voit työskennellä joko Jyväskylän, Lempäälän tai Vantaan toimipisteestämme käsin.

Sähkötyönjohtajaa / projektinhoitajaa
Siklatec Oy hakee sähkötyönjohtajaa / projektinhoitajaa toimitila-, päivä- ja hoivakotirakentamisen sekä asuntotuotannon alueelle. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään sähköinsinöörin tai teknikon koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta työnjohto- tai projektinhoitotehtävistä. Voit työskennellä joko Jyväskylän, Lempäälän tai Vantaan toimipisteestämme käsin.

Työpäällikköä
Siklatilat Oy hakee työpäällikköä Vantaalle. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta työnjohto- tai projektinjohtotehtävistä. Tulet työskentelemään työmaiden vastaavien mestareiden esimiehenä.

Laatupäällikköä
Sikla Oy hakee laatupäällikköä Tupokseen tai Vantaalle. Laatupäällikkö vastaa Sikla-konsernin laatuasiakirjoista ja laatujärjestelmästä. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta sekä rakennusalan työnjohto- tai suunnittelukokemusta.

Odotamme hakijoilta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.11.2017 mennessä osoitteeseen tuomo.hilliaho@sikla.fi. Lisätiedot henkilöstöjohtaja
Tuomo Hilliaholta, puh. 0400 252 250. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

www.sikla.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi