Vastaava mestari, putkiremontit

Päivämäärät Julkaistu 5.12.2018 Hae viimeistään 19.12.2018

Fira on vuonna 2002 perustettu yritys ja meillä työskentelee tällä hetkellä 350 raudanlujaa ammattilaista. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme lisää tekijöitä, meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa ei tyydytä vanhaan. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa.

Putkiremonttikohteisiimme on avoinna paikka VASTAAVALLE MESTARILLE

Aloita vastaavana mestarina Firalla! Kohteita meillä on useaksi vuodeksi eteenpäin, bonusjärjestelmä mahdollistaa lisäansiot ja kotiin pääsee lähtemään ajoissa – miltä kuulostaa?

Kohteemme painottuvat pääkaupunkiseudulle. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena. Tarjolla on vakituinen ja varma työpaikka kilpailukykyisellä palkalla. Mahtaviin etuihin kuuluu myös hyvät työkaverit.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vastaavan mestarin pätevyyttä PK-seudulla, soveltuvaa rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.), kokemusta työmaaprojektien johtamisesta; täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Alalla käytettävien IT-ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle modernit työtavat ja työvälineet, avoimen ja luottamuksellisen yrityskulttuurin, varmuuden töiden jatkumisesta, harrastusten tukemista ja mahdollisuuden autoetuun sekä huolenpitoa –  laaja työterveyshuoltomme kattaa myös vapaa-ajan tapaturmat.

Kutsumme sinut mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin ja rakennettuun ympäristöön. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Kysy lisää:

Hanna Kanto, rekrytointipäällikkö 050 4414 143. Psst! Joulukuussa sopimuksen allekirjoittaneelle joulubonus.

Hae tehtävään tästä

Haku alkaa 03.12.2018 ja päättyy 19.12.2018

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi