Vastaava mestari Rakennustoimisto Nousiainen Oy:lle

Enersense
Sijainti Päijät-Häme, Uusimaa, Kerava
Päivämäärät Julkaistu 9.3.2021 Hae viimeistään 4.4.2021

Rakennustoimisto Nousiainen Oy on toiminut Uudenmaan alueella vuodesta 1972 ja saavuttanut vankan aseman luotettavana ja laadukkaana rakennusliikkeenä. Toimialoja ovat erityisesti liike- ja teollisuusrakentaminen sekä julkinen rakentaminen. Kohteet ovat kilpailu-urakkakohteita. Vuotuinen liikevaihto on viime vuosi ollut 7-10 M€ ja yksittäisten urakoiden arvo vaihtelee 1M€-5M€. Työmaat sijaitsevat tyypillisesti alle 50 km säteellä Keravalta.

Haussa on Vastaava työnjohtaja nykyisen jäädessä eläkkeelle kesällä. Työnkuvasi: Vastaavana työnjohtajana huolehdit, että työmaalla toimitaan lakien ja asetusten mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu johtaa työmaata niin, että laatu-, aikataulu-, työturvallisuus- ja kustannustavoitteet saavutetaan.

TYÖTEHTÄVÄ: Vastaava työnjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Konttori Keravalla, kohteet useimmiten Keski-Uudellamaalla
TYÖN KESTO: Aloitus on kevään aikana. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Rakennustoimisto Nousiainen Oy:n kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

– soveltuva koulutus (rakennusmestari, rakennusinsinööri)
– kokemusta vastaavana työnjohtajana ja vastaavan pätevyys haettavissa
– oma-aloitteisuutta ja kykyä organisoida työmaan toimintoja
– hallitset normaalit atk-ohjelmistot
– positiivista asennetta ja kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa
– suomen kielen taitoa

MITÄ ME TARJOAMME:

– kilpailukykyinen palkka sekä taloudellisesti onnistuneen työmaan työnjohdon palkitseminen
– haasteellinen työ, vakituinen työpaikka
– pieni, joustava organisaatio
– pitkät työsuhteet ja hyvä ilmapiiri
– työt normaalisti lähellä Keski-Uuttamaata

Rekrytointia hoitaa Enersense ja kaikki yhteydenotot Enersensen kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä: Sonja Vainio, 040 508 5162 tai sonja.vainio@enersense.com, Juho Palosaari, 050 514 9958 tai juho.palosaari@enersense.com. Hae työpaikkaa oheisesta linkistä tai lähettämällä CV:si sähköpostilla. Haku tehtävään päättyy 4.4.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun heti ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. PS. Tiesitkö, että suurin osa työpaikoistamme on piilohakuja eli emme ilmoita niistä julkisesti. Ole Sonjaan tai Juhoon yhteydessä, mikäli haluat kuulla lisää.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi