Vastaava mestari, työmaainsinööri ja vanhempi työmaamestari

Sijainti Länsi-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 23.3.2018 Hae viimeistään 3.4.2018

TYÖPAIKKOJA TARJOLLA
JATKEELLA

Rakennamme ja saneeraamme ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää. Tarjoamme sinulletyöhösi hyvät edut ja yhteisön. Kulttuurimme on avoin ja rehellinen: pysymme lupauksissa ja etsimme joustavasti ratkaisuja asetettujen maalien saavuttamiseksi. Jatkeella rakennamme kuin itsellemme – laatu ja rohkea ammattitaito ovat tekemisemme keskiössä.

Jatke Länsi-Suomi Oy etsii nyt:
Vastaavia mestareita
Työmaainsinöörejä
Vanhempia työmaamestareita

Kaikissa tehtävissä menestyminen edellyttää itsenäistä otetta työskentelyyn, kokonaiskuvan hahmottamistasekä laatu- ja kustannusymmärrystä. Koulutukseltasi olet RI/RKM ja aiempi kokemus on eduksi. Olennaista on kuitenkin halu rakentaa niin hyvin, että työtä kehtaaesitellä omalla nimellään.

Hae paikkaa nyt
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.4.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Paikka täytetään heti oikean henkilön löytyessä, jopa ennen määräaikaa – ole siis nopea.

Lisätiedot ja hakemukset palkkatoiveineen:
Petri Mäkitalo, Tuotantojohtaja, gsm 0400 607 481 tai petri.makitalo@jatke.fi

Jatke-konserniin kuuluvat Jatke Oy, Jatke Uusimaa Oy, Jatke Länsi-Suomi Oy sekä Adicio Oy ja NFF Oy. Toimimme asuin- ja toimitilarakentamisen, saneerauksen ja kiinteistökehityksen liiketoiminta-alueilla. Konsernin liikevaihto on 260 milj.€ ja meillä on reilu 400 työntekijää.
www.jatke.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi